Степан Івахів оприлюднив е-декларацію

Степан Івахів оприлюднив е-декларацію
Народний депутат Степан Івахів в електронній декларації вказав 36 об'єктів нерухомості.

Як йдеться у документі, опублікованому на сайті НАЗК, народний депутат з дружиною, двома доньками та сином зареєстровані в Києві.

На сім'ю Івахіва записані 36 об'єктів нерухомості: 25 земельних ділянок, 4 квартири, житловий будинки, господарська будівля, 3 гаражі та 2 садових будиночки. Крім того, є 6 об'єктів незавершеного будівництва.

Серед цінного майна сім'ї Степана Івахіва - 3 годинники "Rolex" та 12 годинників інших виробників, 34 ювелірні вироби, 2 галантерейні, 23 елементи одягу, 8 картин, антикварний виріб.

В автопарку декларанта та його родини - 6 транспортних засобів.

Степан Івахів володіє цінними паперами "KUFFRY ASSET HOLDINGS LIMITED" та ПАТ "Банк інвестицій та заощаджень". Крім того він володіє Іменним купонним ощадним (депозитним) сертифікатом в цьому ж банку.

Також в народного депутата частка в спільному українсько-англійському підприємстві "Західна нафтова група" у формі ТзОВ. Йдеться про 49%.

Відповідно до інформації в декларації Степан Івахів - кінцевий бенефіціарний власник у 34 юридичних особах. Серед них - молочна компанія "КОМО", "Роздільський керамічний завод" та нафтова "ВЕСТ ОІЛ ГРУП ХОЛДІНГ Б.В.". 23510

Декларант вказав, що на рахунках в банку має 228 428 доларів США, понад 1 300 000 гривень та 1393 євро. Також "на руках" у народного депутата - 15 000 000 гривень, 1 600 000 євро, 700 000 доларів. У його дружини - 250 000 доларів та 500 000 гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До "працюючого", іди покайся.
Відповісти
Ну що падлюки готуйте вазелін, народ уже готовий
Відповісти
Яка пад.. продає цим пройдисвідам по 25 земельних ділянок.Гроші,машини...а от нашу земельку вони скупляють давно і в великих кількостях.Бо це і є найцінніший товар.А є ж сільські голови,депутати,які просто розбазарюють нашу з вами землю за хабарі і за безцінь.Голосуйте і далі дур..волиняки за таких обранців.
Відповісти
А сенс життя в чому??? Одному ні мільйони, ні швейцарські лікарі не допомогли, а люди по ділах судять - тому про щось хороше рідко коли чути
Відповісти