Скандал у Нововолинську: атошника вигнали з маршрутки

Скандал у Нововолинську: атошника вигнали з маршрутки
У Нововолинську трапилася неприємна ситуація. На міській автостанції водій вигнав з автобуса 20-річного ветерана АТО, а також нахабно образив молодого бійця.

Це сталося 30 жовтня, - пише БУГ з посиланням на нововолинських азовців.

Доброволець полку “Азов” Мирослав Никитюк придбав у касі автостанції квиток до Володимира-Волинського на автобус зі сполученням Київ-Нововолинськ по пільгових тарифах, але водій автобуса не дозволив хлопцю скористатися цим білетом і з грубощами вигнав пасажира з транспорту.

“Ветеран АТО 20 річний доброволець полку “Азов” Мирослав Никитюк у касі автостанції придбав білет по пільговому тарифові до Володимира-Волинського. Зайшовши в автобус, який прямував з Нововолинська до Києва через Володимир-Волинський азовець пред'явив білет водієві. Водій автобуся АА4702НР почав хамити АТовцю. Після того, як він показав посвідчення УБД водію, той почав лаятися, обзивати “синком”, “брехуном”, казати “що він ніде не був, бо хай на себе подивиться, який з нього боєць”. Мирослав Никитюк звернувся до диспетчера автостанції, але водій не вгамувався й почав хамити диспетчерові та грозився викликати поліцію звинувативши азовця в підроблених документах сказавши при цьому “Що таке посвідчення на кожному розі продається”. Друг Дикий погодився з викликом поліції та запропонував водієві самому визвати наряд, але водій відмовився від цього й випхав атовця з автобуса. Так ветеран АТО, Азовець, активіст Цивільного Корпусу “Азов” Нововолинськ, солдат 14 ОМБ не потрапив по купленому білетові у Володимир-Волинський”, – йдеться у повідомленні.

В "Азові" кажуть, що 23-го квітня 2014 року 17-річний Мирослав Никитюк разом з Мирославом Власюком та Максимом Романюком відправилися в Київ, щоб при єднатися до партизанського загону “Чорні Чоловічки”.

5-го травня після появи на базі “Чорних Чоловічків” батальйону “Азов” йому прийшлося повернутися додому так як на той час він був не повнолітній.

22-го жовтня 2014 року Мирославу Никитюку виповнилося 18 років й на слідуючий день 23 жовтня після свого дня народження він поїхав до Києва де проходила мобілізація в батальйон “Азов”.

В свої юні роки Мирослав брав участь в наступальній операції на Широкине у складі артилерійського дивізіону. Захищав Маріуполь.

Після виведення полку “Азов” з зони АТО Мирослав Никитюк звільнився з полку “Азов” для того щоб повернутися в АТО, підписав контракт з 14-ю ОМБ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як прізвище цієї скотиняки, щоб можна було зайти в маршрутку і плюнути йому в морду. Яка скотина його родила на світ?
Відповісти
За такі "казуси" треба забирати маршоут у перевізника, не вміє підбирати персонал нє....й людей перевозити
Відповісти
То для шофера-к..ла білет автостанціі не документ?! То нащо ці автостанціі, з іх касирами, диспетчерами. Таке хамло буде рулити і збирати гроші собі в кишеню.
Відповісти
Коли влада нарешті врегулює питання з перевіжниками.Такий інцидент трапляється не вперше.Чому влада не діє?Ви з ними заодно?
Відповісти
Ви знаете так соромно читати це я сам йижу до Львова и вожу атошникив з задоволенням а ця скотина то ше мягко кажучи соромить весь наш колектив зайду до нього в автобус вин якраз в 6 тий видправляеться з Луцька и плюну собаци в морду при всих шоб знав падло як наших героив ображати

Відповісти
Останні новини
Скандал у Нововолинську: атошника вигнали з маршрутки
31 жовтень, 2016, 01:08