ПриватБанк і магазини «АЛЛО» проводять акцію*

ПриватБанк і магазини «АЛЛО» проводять акцію*
ПриватБанк спільно з магазинами «АЛЛО» проводить акцію для власників карток рівня Gold.

Клієнти магазину "АЛЛО" тепер можуть здійснити мрію та придбати iPhone сплачуючи покупку частинами. Спеціально для власників карток Gold один з найбільших українських магазинів техніки і ПриватБанк запустили технологію онлайн-кредитування, що дає можливість миттєво оформляти розстрочку просто на сайті allo.ua.

Клієнти ПриватБанку можуть придбати смартфон від Apple в «Оплату частинами» на 10 платежів: 799,90 грн/міс. за iPhone 5s 16 gb та 1 849,99 грн/міс. за iPhone 6s 16 gb. Крім цього серед покупців продукції Apple передбачено щотижневий розіграш iPad mini 2 та головного призу iPhone 7Plus. Акційні умови дійсні до кінця року.

Щоб оформити покупку сплачуючи тільки частину, покупцеві досить вибрати товар та оформити послугу «Оплати частинами» безпосередньо в магазині АЛЛО. Це займає буквально лічені хвилини. Договором з усіма необхідними даними є чек. Якщо клієнт своєчасно вносить усі платежі, то користування кредитом для нього безплатне.

Спеціально для клієнтів ПриватБанку створено мобільний додаток, що зекономить час на пошуках товарів, доступних за «Оплатою частинами», змінення ліміту, керування договорами. Всі ці функції та багато іншого тепер доступні у смартфоні. Мобільний додаток «Оплата частинами» можна завантажити на Android pb.ua та iOS pb.ua

На сьогоднішній день до «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів, такі, як Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO, «Секунда» тощо. Щоб дізнатися, на яку суму клієнт може здійснити купівлю в розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк і магазини «АЛЛО» проводять акцію*
31 жовтень, 2016, 12:44