Дружина начальника СБУ Волині оприлюднила декларацію

Дружина начальника СБУ Волині оприлюднила декларацію
Дружина начальника СБУ у Волинській області Юрія Фелонюка Діана оприлюднила електронну декларацію.

Згідно із нею, жінка живе в селі Грузевиця на Хмельниччині та працює суддею Хмельницького окружного адміністративного суду.

У сім'ї є квартира в Києві - 93,6 квадратних метра. Також Діана Фелонюк володіє земельною ділянкою у Ружичанці Хмельницького району Хмельницької області площею 1500 квадратних метрів, у Сахнівці Старокостантинівського району Хмельницької області ‒ площею 21890 квадратних метрів, половиною будинку у Старокостянтинові на Хмельниччині площею 123,4 квадратних метра, а також правом користування квартирою в Грузевиці від Марії Грицай.

У Юрія Фелонюка ‒ 20% квартири в Старокостянтинові площею 70,4 квадратних метра та право користування квартирою від СБУ в Луцьку площею 75,3 квадратних метра.

Із транспорту в сім'ї задекларований лише Volkswagen Tiguan 2013 року, який у безоплатне користування Діані Фелонюк передав Леонід Грицай.

За 2015 рік у суді Діана Фелонюк офіційно заробила 201321 гривню, ще 2015 гривень отримала від оренди паю сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Заслуч», 3055 гривень відсотків від Приватбанку і 11751 гривню кредиту в цьому ж банку.

Юрій Фелонюк, працюючи начальником управління Служби Безпеки України в Чернівецькій області, заробив 58424 гривні, а вже на посаді начальника СБУ на Волині - 159162 гривні. Ще 252 гривні - відсотки в Приватбанку.

Готівкою сім'я зберігає 62000 доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де інші СБУ-шники????
Відповісти