Андрій Покровський прозвітував про рік роботи

Андрій Покровський прозвітував про рік роботи
Меценат та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський розповів про свою депутатську та громадську роботу за рік у окрузі та місті загалом.

Відкрита звітна зустріч із мешканцями відбулася у п'ятницю, 28 жовтня.

Зокрема у дворах на Київсьому майдані 11 та 13, Волі, 43 та 45, Чехова, 2 замінили дорожнє покриття, за власні кошти Андрія Покровського замінили каналізаційні люки, встановили дитячі майданчики, а також лавки, смітники та посадили дерева.

Одна із найскладніших ситуацій в окрузі була в будинку на Волі,70: взагалі не було каналізації, а мешканці були змушені ходитиу деревяний туалет на вулиці. Щоб подолати проблему, спільно з міською владою підвели інженерні мережі у кожну квартиру, демонтували вуличний дерев'яний туалет та облаштувати бетонну підмостку, задля запобігання подальшого замочування фундаменту будинку. За власні кошти Андрій Покровський замінив аварійний сходовий марш з першого на другий поверхи та сходи у підвал.

На основі звернень громадян здійснений поточний ремонт дороги на вулиці Олександра Богачука, відновлене освітлення на вул. Кременецькій, зроблені сходи на вулиці Георгія Гонгадзе.

Проте все зробити за особисті кошти неможливо, тому для Луцька потрібно розробляти стратегію розвитку і визначати конкретні пріоритети, - пояснює Андрій Покровський.

"Я не можу зробити у всіх під'їздах ремонти за власний кошт. Це нереально. Можна допомогти, коли є випадки кризи. Але треба приймати рішення комплексно... На жаль, поки складно досягати конструктиву у міській раді з депутатами та чиновникам щодо пріоритетів розвитку міста", - зазначив депутат.

Він закликає мешканців активніше звератися в приймальню на проспекті Волі,49а (приміщення №8) і збирати більше підписів, щоб кожне звернення мало вагу: "Чим більше ви будете офіційно звератися, тим легше мені впливати на ці процеси. Потрібно більше підписів мешкаців, щоб міська рада бачила, що мешканці мають таку проблему. Чим більше громадяни активізуються, об'єднуються, тим легше міській раді реагувати".

Продовуватиметься робота в рамках Соціальної програми "МИ#SVIDOMI".

"Основний для мене пріоритет- наше майбутнє, те, щоб ми прийняли участь в цьому майбутньому. Це питання освіченості дітей, запобігання поширенню шкідливих, дурних звичок, пропагувати здоровий спосіб життя та можливість людині обирати свої пріоритети", - розповідає Покровський.

Один і основних напрямків соціальної ініціативи - боротьба із поширенням та вживанням наркотиків. Так, для 10-класників проводяться тренінги у форматі ток-шоу. Протягом півтори години тренери-практики ведуть діалог із молоддю та доносять інформацію про шкоду згубної звички.

Також ведеться розбудова рекреаційної зони "City Park", вже в цьому році відкриють безкоштовний універсальний спортивний майданчик, столики для пінг-понгу та бетонні плити для відкритої галереї стріт-арту, де зможуть працювати художники не лише із Луцька, але й з інших міст. Спортивний майданчик міська влада обіцяє взяти на баланс підприємства «Спорт для всіх», а відтак там з’являться тренери, секції… В рамках соціального проекту "City Park" вже функціонує WorkOut майданчик, дитячі ігрові майданчики, єдиний в місті скейт-парк та облаштована відпочинкова зона над річкою Сапалаївка.

"Розвиток нашого суспільства, у першу чергу, полягає у психічно та фізично здоровій нації та залежить від освіти. Ми повинні сприяти розвитку наших дітей. Тому усі мої соціальні програми будуються на освіченості дітей, запобіганню шкідливим звичкам, здоровому способі життя", - зазначив Андрій Покровський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Андрій! Один з небагатьох депутатів, який не "малюється", не вимахується, як воша на гребінці (типу Козюри), в якого слова і справи - одне ціле. Таких депутатів нам треба.
Відповісти
Свідомі - добрий проект
Відповісти
Робить більше ніж говорить, ПОВАГА!
Відповісти
Гарне відео, хто знімав?
Відповісти
Добре, що плідно працює !
Відповісти
Був би дуже вдячний як би ще пан Андрій зробив спуск до р.Сапалаївка по вул.Чехова.
Відповісти
Останні новини
Андрій Покровський прозвітував про рік роботи
31 жовтень, 2016, 18:00