Чоловік забив на смерть п'яну дружину

Чоловік забив на смерть п'яну дружину
У Нововолинську сімейний скандал через оковиту завершився смертю співмешканки.

Про це 3 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

У Нововолинську в квартирі за місцем проживання виявлено труп 51-річної жінки. При поверхневому огляді слідів насильницької смерті не було виявлено, однак судово-медична експертиза встановила, що смерть жінки наступила в результаті травм внутрішньочеревних органів, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Працівники органів внутрішніх справ встановили, що тілесні ушкодження потерпілій наніс її 51-річний співмешканець.

Як розповів начальник слідчого відділу Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Василь Антощук, пара багато років жила в громадянському шлюбі.

Зі слів підозрюваного, жінка зловживала спиртним, часто приходила додому напідпитку. Через це між подружжям виникали сварки. Кілька разів чоловік виганяв благовірну із квартири (а жили вони у його помешканні), однак, коли емоції вщухали, приймав назад. Того дня потерпіла також повернулася напідпитку, відтак розгорівся скандал. Чоловік не витримав і з усієї сили вдарив співмешканку кулаком у живіт. У лікарню вони не верталися, натомість полягали спати. Вночі жінка від травм внутрішніх органів померла.

Підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області. Порушена кримінальна справа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік забив на смерть п'яну дружину
03 жовтень, 2012, 18:02