У Луцьку хочуть 10-поверхівку для поліцейських-атошників

У Луцьку хочуть 10-поверхівку для поліцейських-атошників
У Луцьку на земельній ділянці, якою користується управління Національної поліції і де запланували зведення житлового будинку для працівників, просять дозволити збільшити висотність будинку. Таким чином планують забезпечити житлом більшу кількість учасників АТО із числа працівників відомства.

Про це стало відомо 31 жовтня під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології та енергозбереження.

Головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк розповів, що до управління капітального будівництва звернулося головне управління Нацполіції області щодо ділянки на вулиці Глушець. Ділянка знаходиться у постійному користуванні управління і на ній, згідно з детальним планом зонування, передбачена забудова вистою до 4 поверхів.

Початково тут планували зведення такого будинку. Проте тепер управління просить у виконкому затвердити зміни до плану детального зонування та дозволити зводити на території 10-поверхівку. Таким чином у відомстві хочуть забезпечити житлом більшу кількість працівників, які зокрема, брали участь в АТО.

Проте у підсумку члени комісії рекомендували виконкому не затверджувати детальний план території, оскільки він суперечить Генплану і плану зонування території. Питання не задовольнили, оскільки його розглядали у комплексі із перспективою автомобільної розв’язки на території прилеглої ділянки.

Тож, депутати вирішили, що доцільніше буде повернутися до будинку після вирішення питання із розв’язкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть 10-поверхівку для поліцейських-атошників
31 жовтень, 2016, 17:52