Ірина Федишин співала на концерті для волинських атовців. ФОТО

Ірина Федишин співала на концерті для волинських атовців. ФОТО
Благодійний фонд « Рідна Волинь», в рамках проекту «Мистецька терапія», за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, організували відвідування бійцями АТО концерту популярної співачки Ірини Федишин, яка виступила в облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка з новою програмою «Лише у нас на Україні».

Співачка, яка дійсно відповідає пісенному напрямку «Український формат» підкорила усіх глядачів, в тому числі і поранених бійців, своєю енергетикою та щирістю спілкування і виконання пісень.

Ірина Федишин подякувала усім бійцям за їхню мужність і героїзм та подарувала їм свою власну пісню, яка характеризує сучасні події - «Прошу в неба».

Вона розповіла про творчі плани щодо свого концерту у Палаці мистецтв в місті Києві і висловила бажання наступного разу, по приїзді у місто Луцьк, відвідати поранених бійців, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі для інвалідів.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що така мистецька терапія дієво допомагає солдатам відновлювати душевну рівновагу та позитивними емоціями сприяє покращенню їхнього здоров’я і вона надалі буде продовжуватися заради духовного оздоровлення бійців АТО.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ірина Федишин співала на концерті для волинських атовців. ФОТО
01 листопад, 2016, 10:30