Лучан закликають долучитись до акції «Тепла іграшка надії»

Лучан закликають долучитись до акції  «Тепла іграшка надії»
Її мета – зібрати кошти для дітей, які мають онкологічні захворювання.

Організатори акції згуртовують навколо себе тисячі лучан, які шиють іграшки, або ж їх купують. Так, усім охочим пропонують виготовити будь-яку кількість іграшок з фетру, якими можна прикрасити новорічну ялинку та передати їх Благодійному Фонду «СТОПРАК».

Потім ці прикраси продаватимуть через інтернет, під час вистави чи іншими способами. Усі виручені кошти спрямують на потреби діток, які перебувають в онкогематологічному центрі Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

«Дуже часто люди хочуть комусь допомогти, але соромляться, що не можуть перерахувати великі кошти на лікування діток, адже просто не мають їх. Однак, навіть кілька гривень, або ж кілька годин вільного часу можуть допомогти, якщо згуртувати багато однодумців», – зауважила координатор акції Анна Єкименко-Поліщук.

У групі акції в Фейсбуці https://www.facebook.com/groups/351785481613003 розміщуватимуть відео з майстер-класами, фото з викрійками різних робіт та зразками іграшок. Звісно, люди можуть експериментувати та створювати власні форми й втілювати ідеї у життя. Збір іграшок триватиме до 10 грудня. Опісля розпочнеться продаж.

До слова, уже другий рік поспіль «Тепла іграшка надії» організовуватиме ярмарку перед виставою для дітей. Цьогоріч у рамках благодійного проекту «Творчість заради життя» творча студія Наталії Журавльової презентуватиме прем’єру вистави «Аліса в Задзеркаллі», тож перед виступом відбуватимуться й торги.

Окрім того, в рамках акції партнери заходу Студія щастя «Кулька-Булька» проведе майстер-класи для людей, які хочуть навчитись шити іграшки. Під час майстерок відбуватиметься й збір коштів для діток, які мають онкологічні захворювання.

«Наші іграшки – це не лише прикраса. Це чудова енергетика, яку передаватимуть майстрині. Фактично, це невеличка частина добра, яку передаватимуть ті, хто виготовляє іграшки й ті, хто їх купує. До того ж, вони доволі дешеві, адже ціни стартуватимуть від 25 гривень. Тобто кожен зможе дозволити собі оновити ялинку кількома новими прикрасами», – розповідає Анна Єкименко-Поліщук.

Також організатори зазначають, що у випадку, якщо якась фірма чи організація захоче подарувати такі іграшки своїм колегам до свят, то може заздалегідь звернутись та зробити замовлення.

«Минулого року нам вдалося зібрати понад 11 тисяч гривень. Насправді – це доволі пристойна сума, зважаючи на продаж таких маленьких іграшок. Я дуже сподіваюсь, що цього року ми поб’ємо рекорд. «Теплі іграшка надії» – це акція, яка несе добро, світло та позитив, а також дає можливість усім зробити добру справу перед Новорічними святами», – зазначає координатор проекту.

Детальну інформацію про місце збору іграшок та час проведення майстерок можна дізнатись у Фейсбуці або за телефоном: 095-480-75-88..

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан закликають долучитись до акції «Тепла іграшка надії»
01 листопад, 2016, 14:18