Волинські правоохоронці затримали дві групи викрадачів авто

Волинські правоохоронці затримали дві групи викрадачів авто
Протягом жовтня волинські правоохоронці затримали дві організовані групи зловмисників, які викрадали автомобілі на території області та Луцька.

Про це під час прес-конференції 1 листопада повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника управління Нацполіції Волині Петро Шпига.

Тож, 23 жовтня під час проведення оперативно-розшукових заходів спільно із працівниками патрульної поліції затримали 5 осіб. Злочинці протягом 2016 року викрали 5 автівок вітчизняного виробництва на території Луцького та Ківерцівського районів.

«До групи входило 5 людей,і з них двоє неповнолітніх ‒ 2000 та 2001 року народження», ‒ зазначив Шпига. Інші учасники угрупування – раніше судимий за крадіжки з помешкань чоловік та його «колега», який перебував у розшуку.

Міра запобіжного заходу – 2 місяці арешту, щодо інших осіб приймуть рішення та оголосять підозру найближчим часом. До слова, чоловіків затримали на гарячому – вони пересувалися в одному із крадених транспортних засобів.

У подальшому у гаражі крадені авто розбирали та продавали на деталі. Правоохоронці вилучили докази – деталі та номерні знаки.

Того ж 23 жовтня поліцейські затримали ще й групу лучан, які викрали автомобіль «Опель Фронтера». Зловмисників впіймали в автомобілі. Зараз одного із затриманих заарештували та ведуть слідчі дії щодо встановлення причетності інших осіб до ще двох злочинів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські правоохоронці затримали дві групи викрадачів авто
01 листопад, 2016, 16:59