Команду відділяють дні від зняття з Чемпіонату України, - заява «Волиньбаскет»

Команду відділяють дні від зняття з Чемпіонату України, - заява «Волиньбаскет»
Ситуація у баскетбольному клубі «Волиньбаскет» погіршилася.

Ймовірно, за декілька днів клуб зніметься з Чемпіонату України, а його майбутнє через фінансові труднощі залишається непрогнозованим, - йдеться в заяві команди, опублікованій на сайті.
Подаємо заяву без змін і правок:


Офіційна заява БК «Волиньбаскет»

Шановні вболівальники БК «Волиньбаскет» та небайдужі до баскетболу жителі нашого краю!

У зв’язку з ситуацією, що склалась навколо команди, повідомляємо офіційну позицію клубу.

Після першого дебютного сезону у Суперлізі команда зберегла за собою право участі у найвищому дивізіоні у наступному сезоні (2016 – 2017 рр.). Перед початком сезону команда залишилась без генерального спонсора, і лише після особистих гарантій голови ВОДА Гунчика В. П. перед Федерацією баскетболу України та клубом, «Волиньбаскет» допустили до участі у Суперлізі Чемпіонату України.

Також саме за ініціативи губернатора було створено Благодійний фонд, метою якого було забезпечення життєдіяльності команди.

На жаль, наповнення фонду залишилося тільки обіцянкою. Вершиною цинізму та безвідповідальності з незрозумілих для нас причин стала відмова Гунчика В. П. від подальшої підтримки та допомоги клубу.
Керівництво клубу доклало максимум зусиль для пошуку джерел фінансування, проте залучених коштів недостатньо.

На цей момент команду відділяють лічені дні від зняття з Чемпіонату України. Ризикуємо вперше за всю історію волинського спорту стати свідками такої неприємної події, яка буде ганьбою для області.

Зникнення єдиної в області професійної команди спричинить спад баскетбольного руху та відтік обдарованих вихованців волинського баскетболу у інші регіони.

Виходячи з цього,просимо голову обласної ради, депутатів обласної ради, депутатів місцевих рад, представників волинського бізнесу та небайдужих громадян не залишитись осторонь та допомогти зберегти команду, яка є спортивним брендом Волинського краю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Меньше в конторах треба було гратися
Відповісти
Навіщо фінансово допомагати команді, яка на чолі з безсумнівно "великим" костопільським тренером дозволяла собі у домашніх матчах при заповнених вщент трибунах програвати усім кому не лінь, виправдовуючи свої поразки відсутністю справжніх вболівальників? Ласкаво просимо на МКБ...
Відповісти
Останні новини
Команду відділяють дні від зняття з Чемпіонату України, - заява «Волиньбаскет»
01 листопад, 2016, 19:50