Фірма члена Луцького міськвиконкому «освоюватиме» 34 мільйони

Фірма члена Луцького міськвиконкому «освоюватиме» 34 мільйони
Головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації 24 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Житлобуд-2» на будівництво школи І-ІІІ ступенів у сел. Головне Любомльського району: вартість угоди склала 34,29 млн грн.

Про це повідомляє видання Наші Гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Фінансують будівництво з обласного бюджету, завершити повинні через 9 місяців з моменту початку робіт.

Єдиним конкурентом переможця на цьому тендері було ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», різниця між пропозиціями компаній склала 0,02%. «Луцьксантехмонтаж» є основним засновником «Житлобуду-2», володіючи 51% в статутному капіталі останнього. Відтак ці компанії є пов’язаними між собою, що є грубим порушенням закону про держзакупівлі. Основним акціонером «Луцьксантехмонтаж №536» станом на початок 2012р. є член виконавчого комітету Луцької міської ради Вiктор Чорнуха.

Це вже не перший раз, коли вищевказані фірми разом беруть участь в тендері. В серпні «Луцьксантехмонтаж» отримав підряд вартістю 7,37 млн грн. Всього у конкурсі брали участь три компанії, однак після відхилення з формальних причин дешевшої пропозиції, єдиним конкурентом «Луцьксантехмонтаж №536» лишився все той же «Житлобуд-2».

Від початку існування сайту «ВДЗ», тобто від середини 2008 р. ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» виграло тендерів на 353,31 млн грн., ТОВ «Житлобуд-2» на 353,45 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наш паровоз летит вперед комуна остановка.когда вы уже нажретесь
Відповісти
Останні новини
Фірма члена Луцького міськвиконкому «освоюватиме» 34 мільйони
04 жовтень, 2012, 10:40