Е-декларація Констанкевич: три машини і півмільйона у готівці

Е-декларація Констанкевич: три машини і півмільйона у готівці
Нардеп від Волині Ірина Констанкевич подала електронну декларацію про доходи.

Відповідна декларація оприлюднена на сайті НАЗК.

Зокрема в е-декларації нардепа зазначаються доходи та статки, оформлені не тільки на Констанкевич, а й на членів родини: чоловіка Миколу Сорокопуда, сина Ореста Сорокопуда та доньку Соломію Сорокопуд.

Із нерухомості Ірина Констанкевич задекларувала квартиру в Луцьку площею 56,9 квадратного метра. На чоловіка записані три земельні ділянки неподалік обласного центру – у селах Тарасове, Боголюби та Зміїнець – загальною площею понад 5,6 тисячі квадратних метрів.

Серед об’єктів незавершеного будівництва – житловий будинок в селі Тарасове площею 280 квадратів, оформлений на Миколу Сорокопуда. Також у чоловіка ще два офіси в Луцьку та земля у Боголюбах.

Автопарк у депутатської родини немалий – «Форд Фієста» (2011 р.в.), «Хонда Аккорд» (1986 р.в.) та «Хонда Аккорд» (1995 р.в.).

На роботі у СНУ Ірина Констанкевич у 2015-му заробила 36,4 тисячі гривень. Натомість на посаді заступника голови благодійного фонду «Новий Луцьк» (зараз – «Тільки разом») – ще 24,7 тисячі гривень. Натомість дохід її чоловіка перевищив 300 тисяч гривень. Із них зарплатня – 18 тисяч, а 285 тисяч – дохід від бізнесу. Ще 6,2 тисячі гривень заробив син Орест.

Заощадження Ірина Констанкевич та її родина зберігають у готівці. Зокрема у Констанкевич – 100 тисяч гривень, а в її чоловіка – 400 тисяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво, як юрист обласної лікарні, який постійно перебуває на роботі, мав час заробити ще додатково 400 000 гривень на стороні?
Відповісти
Ось подавилися ви усі на фоні напівголодних і озвірілих українців.
Друг вам Добкін
Відповісти
Нормальні статки для працюючих сімей, не те що в іниших депутатів чи ви рахуєте дві старих хонди то є автопарк? Якщо послухати коментаторів то всі мають бути чуть як не бомжі щоб їх народ прийняв і поважав, а насправді ті хто строчить злі коменти сидить на дівані без гроша за душою ніхера не роблячи і хочуть щоб інші були схожі на них о то тоді зажевемо
Відповісти
Сюрпризи попереду. Шавки Палиці що ви будете робити серед нас як через рік він втече на зовсім до Женеви. Підете до іншого за тарілку баланди гавкати?
Відповісти