Волинянин Кравченко допомагає Фреймут інспектувати міста

Волинянин Кравченко допомагає Фреймут інспектувати міста
Екс-ведучий проекту інтернет-видання “БУГ” “Голос народу” Андрій Кравченко разом з телеведучою Ольгою Фреймут перевіряє якість життя в українських містах.

Телеканал «1+1» запустив оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». Проект, що має назву «Новий інспектор Фреймут. Міста», вже вийшов в ефір. Тепер телеведуча Ольга Фреймут та екс-ведучий “Голосу народу” Андрій Кравченко комплексно перевіряють якість життя в містах України, - пише БУГ.

Інспекції міст відбуватимуться за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Команда вже проінспектувала місто Хуст Закарпатської області.

У першому випуску «Новий інспектор Фреймут. Міста» агент Кравченко намагався спровокувати Заслуженого вчителя України – працівницю однієї з калушських шкіл.

“Напередодні ми заслали до Олесі Василівни нашого таємного агента, хлопця із нестерпним характером, але надзвичайно мудрого, і він провокував вчительку. Мені було цікаво, яка ви поза кадром і чи високі у вас моральні принципи”, – розповіла Фреймут педагогам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ольга Фреймут на фото так постаріла
Відповісти