Активіст до луцьких депутатів: Харчування в лікарнях бажає кращого

Активіст до луцьких депутатів: Харчування в лікарнях бажає кращого
Громадський діяч Віктор Смолярчук опублікував світлину сніданку в Луцькій міській лікарні та закликав міських депутатів звернути увагу на фінансування закладів охорони здоров'я.

"Видатки на одного хворого в день складають 13 гривень, з них на харчування - 6 гривень. В Луцьку на сьогодні немає жодного працюючого апарату для подрібнення каміння у нирках і коли відремонтують ніхто не знає, немає коштів..." - написав він у Фейсбук.

"Панове депутати, можливо замість того щоб викидати гроші на створення нікому не потрібних комунальних закладів та різні піар-продукти, проведення різного роду конференцій та семінарів, проведення кампаній типу "Князівська гостинність" спрямувати трішки більше коштів на утримання хворих у міських закладах охорони здоров'я? Тут вони більш необхідні", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема чого хворiти- до безвiзу лишилися лiченi днi! Чухнемо, тодi й наемося!
Відповісти
Розпитайте Добкіна-молодшого, що він смиконув за колонною у ВР, схоже, щось компактно-калорійне, можливо, нам варто було б цим харчувати хворих ?..
Відповісти
навіщо ті лікарні з тими хворими.треба проводити більше фестивалів з наїдками,напитками і концертами.там і селфі зробити можна.чим більше пенсіонерів помре,тим краще для влади.не знаєте який дефіцит бюджета пенсійного фонда?
Відповісти
Недавно лежала в пологовому то там з харчуванням ще гірше, у вас тут хоч салат якийсь, а нам давали кашу таку з ортубами як поросятам, спитали чи буде коли яка картопля, салат до тої каші яку давали щодня, в різних стравах, то сказали, що їх не забезпечують таким.І це все їдять майбутні мами, жах, а не держава, блін!
Відповісти
Останні новини
Активіст до луцьких депутатів: Харчування в лікарнях бажає кращого
03 листопад, 2016, 10:12