Брищенським сміттєзвалищем займеться робоча група

Брищенським сміттєзвалищем займеться робоча група
Вивчати ситуацію, що склалася на міському полігоні твердих побутових відходів у селі Брище, будуть члени робочої групи, яку створюють на базі профільної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 3 листопада, ‒ пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Голова комісії Андрій Козюра нагадав, що під час останнього пленарного засідання сесії міськради депутати ухвалили проект рішення щодо заборони прийому твердих побутових відходів з інших областей на міському полігоні у Брищі. Тоді ж озвучили пропозицію щодо створення робочої групи на базі профільної комісії міськради. Робоча група працюватиме з метою вивчення ситуації щодо Брищенського полігону, перевірки роботи спільного підприємства «Луцьк ЕКО», вивчення перспектив Брищенського полігону.

До складу робочої групи, окрім членів профільної депутатської комісії, увійдуть керівник КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, керівник спільного підприємства «Луцьк ЕКО», голова фракції «УКРОП» у міській раді Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась.

Члени комісії підтримали ініціативу створення робочої групи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Брищенським сміттєзвалищем займеться робоча група
03 листопад, 2016, 12:52