Лікарю луцького військового госпіталю хотіли спалити авто

Лікарю луцького військового госпіталю хотіли спалити авто
На території гаражного кооперативу «Ветеран-2», що на вулиці Конякіна, 24а у Луцьку, зафіксували спробу підпалу одного з гаражних приміщень.

Гараж належить ортопеду-травматологу Луцького військового госпіталю Олександру Хоменку, ‒ йдеться в повідомленні ВРД НТКУ.

«О 8:15 надійшов виклик на екіпаж №109 від оперативного чергового про те, що в гаражному кооперативі на вулиці Конякіна була спроба підпалу автомобіля. Прибувши на місце події, ми зустріли власника автомобіля і виявили суміш, за допомогою якої хотіли підпалити автомобіль», ‒ розповів лейтенант поліції Сергій Матіюк.

За словами постраждалого Олександра Хоменка, до гаражів він прибув о 7:45. Увійшовши всередину, відчув різкий запах гару. «Увімкнув світло в гаражі – на підлозі лежать рештки спаленого чогось, незрозуміло, що то таке. Автомобіль всипаний чимось незрозумілим. Викликав слідчо-оперативну групу, яка, на жаль, дуже тривалий час їхала. Але що найцікавіше – це вже другий такий випадок», ‒ каже Хоменко.

Рік тому, в ніч з 13 на 14 жовтня, у цьому ж гаражному кооперативі полум’я пошкодило 4 гаражі. Тоді автомобіль Олександра Хоменка разом із гаражним приміщенням вигоріли вщент. Слідство не змогло встановити особу зловмисника. Наразі за фактом спроби підпалу відкрито ще одне кримінальне провадження.

Речниця Головного управління Нацполіції в області Анна Павловська розповіла, що в Луцьку почастішали випадки підпалів автомобілів та гаражних приміщень. За її словами, торік у місті сталося 7 підпалів, ще 9 аналогічних протоколів складено цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не на часі...
Відповісти
Останні новини
Лікарю луцького військового госпіталю хотіли спалити авто
03 листопад, 2016, 14:06