ПриватБанк запустив послугу оплати питної води онлайн*

ПриватБанк запустив послугу оплати питної води онлайн*
ПриватБанк і лідер українського ринку мінеральної та питної води IDS Borjomi Ukraine підписали угоду про співпрацю, яка відкриває нові можливості електронної комерції для споживачів.

Як повідомили в банку, користувачі електронного банку Приват24 та мобільного додатка Privat24 зможуть замовляти й оплачувати доставку питної води за три кліки з комп’ютера чи смартфону.

«Замовити та, що найважливіше, оплатити доставку води тепер можна за кілька секунд. Ми раді вітати у наймасовішому цифровому магазині країни лідера «водяного» ринку, – говорить керівник департаменту E-Сommerce ПриватБанку Ольга Худик. – Приват24 став незамінним помічником власника смартфону, за допомогою якого можна не тільки проводити банківські операції, зберігати дисконти та документи, але й викликати таксі, замовляти їжу, купувати одяг, а тепер і оплачувати доставку води».

Сьогодні користувачам веб-версії та мобільного додатка Приват24 доступне замовлення питної води «Аляска» (вода для дому та офісу в бутлях по 19 літрів). Щоб замовити воду, потрібно авторизуватися в Приват24, вибравши розділ «Усі послуги», перейти до опції «Замовлення води», зазначити адресу доставки, вибрати кількість і оплатити замовлення. Весь цикл замовлення й оплати здійснюється в Приват24, що позбавляє від необхідності вводити дані банківської картки.

Найближчим часом ПриватБанк та IDS Borjomi Ukraine планують запропонувати споживачам послуги онлайн-замовлення й доставки бутильованої мінеральної природної води, а також дитячої води провідних марок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк запустив послугу оплати питної води онлайн*
03 листопад, 2016, 14:35