Новий шеф Волинської митниці дав «плюс»

Новий шеф Волинської митниці дав «плюс»
Опісля зміни керівника Волинської митниці з’явилося перевиконання надходжень на 75 мільйонів гривень лише впродовж одного місяця.

Про це під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській ОДА розповів губернатор Володимир Гунчик, - інформує Волинська правда.

Особливу увагу голова ОДА звернув на підготовку доріг області до зимового періоду. За його словами, надзвичайно важливо мінімізувавши затрати, забезпечити готовність дорожнього покриття до зими, аби уникнути надзвичайних ситуацій.

Одночасно Гунчик не оминув нагоди пригадати екс-керівника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака та покритикувати його роботу. Справа в тім, що Волинь є учасником експерименту, згідно з яким понадпланові доходи митниці спрямовуються на ремонт доріг в області. Втім, впродовж кількох минулих місяців митниця не виконувала своє завдання і фактично лишила волинські дороги без додаткового фінансування. У цьому Гунчик звинуватив колишнього очільника митниці Олександра Шавлака.

«Охламон… Хай він ображається на мене, подає в суд, але він охламон повний», - зазначив голова ОДА.

Натомість, Володимир Гунчик додав, що результатом ефективної роботи нового очільника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького є перевиконання надходжень на 75 мільйонів гривень лише впродовж одного місяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай спитають в охламона Насірова ,хто направив на Волинь ,другого охоламона .
Відповісти
Останні новини
Новий шеф Волинської митниці дав «плюс»
03 листопад, 2016, 15:57