Ігор Гузь: Я буду добиватися більшого фінансування 10-ї шахти

Ігор Гузь: Я буду добиватися більшого фінансування 10-ї шахти
Народний депутат Ігор Гузь не зупиняє роботи в частині пошуку коштів на фінансування 10-ї шахти у Нововолинську. Водночас він критикує голову ОДА за не надто велику активність у спілкуванні з нардепами від Волині.

Про це йдеться в статті "Бюджет по-новому: чи витримає Волинь "непідйомні" видатки "з Києва" на ВолиньPost.

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик написав листи нардепам, щоб ті лобіювали виділення додаткових коштів для Волині.

Народний депутат Ігор Гузь, якому в першу чергу адресоване це "послання", відзначає, що вже працює над лобіюванням більшого фінансування добудови шахти та профтехосвіти у своєму окрузі.

"Я вже долучаюся до лобіювання кількох пунктів. В першу чергу це шахта №10. Вчора я був на нараді, яку збирав міністр Насалик, і озвучував свою позицію. Я буду добиватися більшого фінансування 10-ої шахти. Щодо профтехосвіти я також тримаю питання на контролі. Я був у колективах профтехзакладів на моєму окрузі у Володимирі, Нововолинську, знаю їх проблеми, контактую із (Міністром освіти та науки, - ред.) Лілією Гриневич). Тому будем і надалі над цим працювати".

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Проте Гузь критикує сам формат листів Гунчика. Мовляв, треба збирати нардепів та говорити про проблеми. "За два роки, поки я є народним депутатом, пан Гунчик не зміг запросити до себе всіх народних депутатів від області та обговорити питання співпраці і розвитку та лобіювання її інтересів. Це прикро, бо губернатор має це робити", - вважає депутат.

А Ігор Насалик під час вже згаданої наради дав ще один привід для надії на більшого, ніж передбачених 20 мільйонів, фінансування шахти №10. “Якщо ви запустите шахту №10 за 200-300 мільйонів гривень, то я обіцяю, що знайду такі гроші”, - цитує посадовця інтернет-видання "БУГ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігор Гузь: Я буду добиватися більшого фінансування 10-ї шахти
04 листопад, 2016, 10:11