За зачиненими дверима: у «Волиньгазі» не пустили журналістів на зустріч із лучанами

За зачиненими дверима: у «Волиньгазі» не пустили журналістів на зустріч із лучанами
На зустріч із мешканцями багатоповерхівок, де планується встановлення загальнобудинкових лічильників, у «Волиньгазі» не пустили журналістів.

В установі стверджують, що потрібен спеціальний дозвіл, ‒ йдеться в повідомленні ТРК Аверс.

Представники «Волиньгазу» надсилають листи на адресу споживачів з проханням прийти на комісію, на якій будуть говорити про встановлення загальнобудинкових лічильників. На чергове таке засідання лучани запросили і журналістів.

«Нам прислали листа, що хочуть поставити загальний лічильник на два будинки. Це абсурд. Я хочу платити, і кожна людина хоче платити за те, що вона спожила», ‒ каже лучанин Володимир Шамайда.

Проте журналістам не вдалося потрапити в залу, де планувалося провести засідання. Як повідомила речниця установи, для цього журналісти повинні були за день до зборів отримати спеціальний дозвіл. Доки представники ЗМІ писали заяву на імʼя голови правління, щоб дозволили пройти на засідання, з зали почали виходити обурені люди.

«Збори сьогодні не відбулися, в звʼязку з тим, що один із запрошених членів від «Волиньгазу» не зʼявився. Збори відмінили й перенесли на інший четвер. Тобто, я покинула вдома дітей на сусідів, бо я сиджу в декретній відпустці і наша сімʼя не має змоги сплачувати такі тарифи, як мені вказали в листі», ‒ пояснила одна з мешканок будинку.

Натомість комерційний директор «Волиньгазу» Андрій Карпомиз пояснює: «Не відбулася комісія тільки по одній причині: ми запрошували представника НКРЕ і Держстандарту представника. Представник Держстандарту зʼявився, а представник НКРЕ, на жаль, з якихось причин ‒ можливо, відрядження, тобто, мені про це невідомо ‒ не зʼявився».

Про подвійні ж тарифи, каже газовик, ‒ не його забаганка, а затверджена у Києві постанова щодо лічильників. Щодо того, чому не приймають заяв на встановлення індивідуальних лічильників, Карпомиз каже, що проведе службове розслідування.

«Я особисто розберуся з цією ситуацією, тому що для мене на даний момент це новина. Я, на жаль, не володію ситуацією», ‒ переконує комерційний директор.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
АРТІСТИ!! Брешуть і не моргнуть!
Відповісти
А мешканці не хочуть за свій рахунок установити лічильники? Хочуть на халяву... безкоштовно немає зараз нічого.
Відповісти
Тааак, "Волиньгаз" у нас такий. Комунікабельний і відкритий. Треба було викликати копів.

Я не робот)
Відповісти
І ми були на комісії в облгазі і що? нам нормально пояснили що таке цей лічильник, чому його ставлять і запропонували три варіанти як діяти, в тому числі відмовлятись чи погоджуватись і що загрожує. Нормально для себе з сусідами визначились і норму 9,8 нам не поставили. І ніхто в нас не верещав і журналістів слідом не тягав. Бо можна все вирішувати цивілізовано. тема стара як світ, вже всім давно відомо про рішення НКРЕКП і державну позицію в цьому питанні. А аверс як завжди тільки проснувся? По голосу начитки журналістці років 13... рівень сюжету і глибини вивчення питання десь на такому ж рівні.
Відповісти
Чим більше ми їм спускаємо з рук тим більше вони на голову лізуть, вон вже два лічильника на один будинок))) От кончені поставили б вже 1 лічильник на все місто
Подавати коликтивний позов до суду!
Відповісти
"Нав'язати нову послугу за зачиненими дверима"? Це журналістка а чьом??? Може треба спочатку розібратись в темі про яку робиться сюжет? Знаючи як працюють журналісти цього каналу то якось не дивно що їх хтось кудись не не пустив. Зрештою, вони ж таки потрапили всередину??? То може спочатку не в ті двері ломились, як вони це люблять? Тема така странна... яка ще нова послуга? Це ж так розумію про граничні норми і лічильники мало б бути? А вийшло про що? якесь ніачьом. З фраз журналістки просто уміляюсь)))) взагалі не озадачувала себе роботою вникнути в проблему або ж фразу грамотно написати. Ну да, а зачєм. І так сайдьот)
Відповісти
В нас рахують по 10 кубів з людини.
Тому в нас газ городить по всьому будинку цілодобово, навіть опалення в 2 рази прикрутили. Всі 4 комфорткі горять цілодобово. Ми як всім будинком зробим їм по 50 кубів з людини, вони самі приповзуть ставити персональні лічильники.
Відповісти
Тобто я встановив лічильник за свої гроші і мерзну економлячи!! при цьому плачу ціну на газ в яку закладено тариф на безкоштовний лічильник вам від якого ви ще вертите носа!! а ви можете вести себе як скот і витрачати дорогий державний ресурс??? Зря значить газовики вам трубу не обрізали з такими мозгами. Бо газ ви купляєте в нафтогаза! Облгази це як фура яка привозить вам товар в хату. Замість того щоб вирішувати проблему ви опускаєтесь нижче плінтуса такими дивними вчинками. Кому гірше робите? За газ розрахуєтесь фантіками субсидій, а паливо вифукаєте просто так комусь назло. А кому? Облгазу? Да нє... собі, бо уряд вас ще потім не раз нагне ціну збільшивши. І місце таким "хазяїнам" як ви явно не в Європі! теж мені похвастались "мудрим" рішенням. ТОШНИТЬ!!
Відповісти
Отже ціну заклали в тариф на персональні лічильникі, а нам ставлять як в совку один на всіх??? ти що тупий????? Чи тут явно хтось когось дурить....

Взагалі проблема вирішуєтся легко і по Європейскі. Керівник облгазу йде на.. на нари, на його місце приходить нормальна людина, не краде і робить все по закону, встановлює всім індивідуальні лічильники на які держава виділила кошти.

Якщо ні то люди можуть допомогти винести вперед ногами як на дикому заході.
Відповісти
Поставте мене керівником облгазу і завтра у всіх будуть індивідуальні лічильники
Відповісти
Останні новини
За зачиненими дверима: у «Волиньгазі» не пустили журналістів на зустріч із лучанами
04 листопад, 2016, 14:58