У Луцьку поширювали листівки «Чому не можна голосувати за Ігоря Палицю»

У Луцьку поширювали листівки «Чому не можна голосувати за Ігоря Палицю»
У Луцьку поширювали листівки «Чому не можна голосувати за Ігоря Палицю».

Листівки поширили представники громадянського руху «Відсіч».

У листівці автори навели ряд тез, які, на їх думку, свідчать, що кандидат у народні депутати на виборчому окрузі № 22 Ігор Палиця недостойний бути нардепом.

У тексті листівки йдеться:

«Ігор Палиця, будучи фінансово тісно пов’язаний з групою «Приват» одного з найбільших в Україні олігархів Ігоря Коломойського, політичними експертами однозначно сприймається як провладний кандидат.

«Тушка»: у березні 2010 року увійшов до складу правлячої коаліції «Стабільність і реформи», яка затвердила уряд на чолі з М. Азаровим.

Причетний до зростання цін на комунальні послуги. Компанія «Укрнафта», якою керує Палиця, обкрадала населення через тіньову схему незаконного збуту дешевого газу комерційним структурам. Через це українці змушені купувати дорогий імпортний газ, що прямо відбилося на зрості комунальних тарифів.

Вважає себе таким, на якого закони і правила не поширюються. Про це свідчить відомий факт браконьєрського полювання з вертольота з автомата на Полтавщині. Розважаючись, стріляв автоматною чергою по полю, де в той час працювали люди на зборі врожаю.

Лідер по замовницьких матеріалах у пресі. Експерти визнали Ігоря Палицю лідером «джинси»: необ’єктивна проплачена інформація, яка часто суперечить правді»
.

Також автори листівки пишуть, що Палиця як нардеп свого часу голосував за ратифікацію Харківських угод і підтримав закон про мови.

Таку листівку «Відсіч» поширювала у Луцьку в рамках акції «Помста за розкол країни».
Фото - ГМ ОПОРА
Фото - ГМ ОПОРА

Як пояснюють у цій організації, така акція спрямована на те, аби сказати українцям правду про депутатів, які проголосували за закон про регіональні мови в Україні, і не допустити проходження цих депутатів у парламент.

Нагадаємо, акція «Помста за розкол країни» уже проходила на території Волині: листівки «Відсічі» свого часу присвятили нардепам-волинянам Адаму Мартинюку і Катерині Ващук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який провладний? :)
Коломойський - ні вашим - ні нашим! Тільки народ баламутить, бо їм це вигідно, щоб не було стабільності в країні! Це взагалі - ворогі народу!!!
P.S. Ну а листівку не порівняєш з тою, яку штаб Палиці на Голєву склепав! :)))
http://podrobnosti.ua/video/summary/2012/10/04/862032.html
Відповісти
Я такі постійно з стовбів-місто забруднюють)
Відповісти
Дуже точно нашого Палицю описали Ільф та Петров в своєму відомому на весь світ творі:
-Двенадцать стульев
-Глава VIII. Голубой воришка

Завхоз 2-го дома Старсобеса был застенчивый ворюга. Все существо его протестовало против краж, но не красть он(і його бос Коломойський) не мог. Он крал, и ему было стыдно. Крал он постоянно, постоянно стыдился, и поэтому его хорошо бритые щечки всегда горели румянцем смущения, стыдливости, застенчивости и конфуза. Завхоза звали .........Свет не видывал еще такого голубого воришки.......:)))
Відповісти
Схожі листівки і на інших кандидатів поширювали :)
Відповісти
Чому немає посилання на Громадянську мережу ОПОРА?
Відповісти
Тому що це не повідомлення ГМ ОПОРА )
Відповісти
Фото - ГМ ОПОРА
Чим не посилання на ОПОРУ?
Відповісти
цікаво кому ж той Палиця так не подобається, адже стільки ним добра зроблено, мабуть у нас так "скільки людям добра не роби, а всеодно поганий". Найлегше людину опаплюжити, та ви судіть по її хороших вчинках і ділах!
Відповісти
Meri,Палиця краде мільонами,тому і перед виборами такий щедрий.Депутатська недоторканість,от що його захистить у разі чого.Ті гроші шо він вам дає,одразу вкраде з бюджета України.Памятайте,найстрашніше те зло,що добром прикідається!:)
Відповісти
ну а хто, скажете може Голєва найлучший кандидат?
Відповісти
Вона ж тієї самої крові що й і Ізя Лактер!!!
Відповісти
Вибране менше зло, потрапивши у ВР, стає злом великим. Є великий досвід і безліч прикладів. Підтримую Юлю.
Відповісти
Підтримую meri, Палиця один з найкращих!
Відповісти
На сході так само, як і ти про Лактера, думають про свого "благодійника" на імя Р. Л. Ахметов!!!
Відповісти
Люди!!!як вам не соромно! Центральну площу брукивкою виклав,з "допотопного" универмагу сучасний торгивельний центр будуе,студентам допомагае та багато иншого хорошого робить. И за це все замисть подяки лише пливки в спину,дийсно ЖАБА ДУШИТЬ,от так и будемо все життя жити в болоти,якщо не навчимося цинувати хороши вчинки инших людей."Краще за босоногих горлопанив голосувати,яки крим полемики и изподтишетничества ничим бильше не займаються". Робить висновки!!!
Відповісти
То чим же 5 років будучи народним депутатом займався Ізя??? Невже лобіював інтереси свого равина-тьоски Ізі Коломойського??? А тепер він знову хоче до кормушки і тому купує думки та голиви от таких люмпенів, які пізніше за нього і проголосують!!!!
Відповісти
Андрію Володимировичу, ви ще про одну доброчесність забули: універмаг спалив. А то б, мабуть сам розвалився років за 50.
Відповісти
До чого тут пожежа в универмази,мова йде про розвиток нашого з вами миста,вид дий Палици ми-мешканци отримуемо блага,якими будуть користуватися вси и дити,и доросли,и пенсионери (доречи центральний парк),и якщо вин буде тримати цей ритм,то мисто лише набуде,а не втратить. Тому говорити,що альтернативний кандидат дасть бильше ПИСЛЯ виборив це-смишно. Жоден з претиндентив не може крити таким масштабом,тому я альтернативи не бачу,чи утопична идеология важливиша?!?!?!
Відповісти
Шановний Андрій Володимирович!А ви знаєте скильки зараз за оренду маленького місця в ЦУМі треба заплатити?56 тисяч гривень в місяць.І всі місця вже викуплені.А тепер порахуйте хто і що там буде продавати щоб назбирати такі гроші.Може ви там лампочку захочете купити як раніше за 3 гривні?:)Чи може думаєте,що ЦУМ сам згорів?:)І головне де ви бачили хоча б одного єврея,що просто так допомагав людям?:)Ця людина краде мільйонами,і знає що ці гроші все одно до нього повернуться.А бруківку він поклав,бо поруч ЙОГО ЦУМ який він вже збирався переробляти,і сонячний годинник він встановив біля свого ЦУМа,щоб привернути увагу майбутніх потенційних покупців:)Все що він робить,він робить для своєї вигоди,а таким як ви вішає лапшу,що це робиться для людей.Назву вам вертикаль з якої ця людина:Тигіпко,Коломойський,Фірташ,Палиця і наш мер Романюк(Всі група "Приват").Якщо хочете й надалі щоб наше місто контролювала ця банда,голосуйте за це ..............:)
Відповісти
Важливо те, що ми обираємо в парламент людину, яка має займатися там законотворчою діяльністю, а не кращого благодійника. Який з Палиці законотворець, сподіваюся, більшості лучан вже відомо.
Відповісти
Да!!! А хіба Палиця який після виборів поїде з країни в Альпи щось "дасть більше". А що він зробив для нашого міста, країни вже будучи народним депутатом??? Якщо він тільки 20 разів був присутнім на засіданнях ВР, а їх було понад 80. Оце такого нам і треба депутата???
Відповісти
І прийшло Горе з Палицею
Відповісти
Останні новини
У Луцьку поширювали листівки «Чому не можна голосувати за Ігоря Палицю»
05 жовтень, 2012, 08:07