Фото осені в Шацьку

Фото осені в Шацьку
У селище Шацьк прийшла осінь. Тепла і сонячна погода, літній одяг на перехожих і море квітів навкруги.

Квітує чорнобривцями центральна дорога Шацька, милують око жовтогарячими барвами клумби у центрі населеного пункту та у сквері біля пам'ятника Тарасові Шевченку, - пише Район.Шацьк.

Цю красу в селищі творять дві жінки - квітникарки, що працюють у Шацькому комунальному підприємстві "Будинкоуправління". Довгий це процес - зробити селище нарядно-святковим.

І починається він ще восени, коли Наталія Купира і Лідія Мелюх заготовляють насіння улюблених для українців однорічників. Навесні потрібно скопати клумби (цю нелегку роботу їм допомагають виконувати працівники чоловічої статі), висіяти насіння. Впродовж літа - прополювати і поливати.

"Торік засуха не дала квітам дожити до осені, хоч ми і намагалися їх врятувати поливанням. А нині вересневі чорнобривці ще кращі за літні. Аби наше селище квітнуло і надалі, ми маємо намір відновити клумби і по вулиці Незалежності (до приміщення казначейства). Там, до речі, селищна рада запланувала викласти тротуар бруківкою. Матимемо ще одну чудову європейську вулицю", - розповів начальник КП "Будинкоуправління" Іван Коваль.

Але осінь це не тільки сонячна погода, але й хододна, похмура, дощова і вітряна днина. Ще вчора все зеленіло, а сьогодні жовте листя кружляє в повітрі разом із набридливими краплями дощу.

Небо затягнуте хмарами, сонця не видно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Чорнобривцям, садоводам Слава!!! 06.09.2016?
Відповісти