В Україну заборонений в'їзд 140 російським артистам

В Україну заборонений в'їзд 140 російським артистам
Служба безпеки України заборонила в'їзд в країну близько 140 російським діячам культури, в тому числі 50 з них - в період з 3 грудня 2015 року по 29 жовтня 2016 року.

Про це йдеться у відповіді СБУ на депутатський запит нардепа від БПП Ольги Червакової, який вона опублікувала на сторінці в Facebook, - пише УП.

"За результатами перевірки було виявлено ряд осіб, діяльність або висловлювання яких суперечили інтересам забезпечення безпеки нашої держави, у зв'язку з чим було прийнято рішення про заборону їм в'їзду на територію України", - йдеться у відповіді СБУ.

При цьому імена російських артистів, яким заборонений в'їзд в Україну, не вказується.
За словами Червакової, активісти руху "Відсіч" стверджують, що направили в СБУ подібний запит ще рік тому, проте на їх звернення ніхто не відповів.

Тож 12 жовтня нардеп відправила депутатське звернення голові СБУ Василю Грицаку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не сумуйте. В цьому списку 3/4 сміття, а решта до нього наближається. Справа не в їхній політичній орієнтації, а в тому, що годі вже голови українців заповнювати цим псевдо мистецьким сміттям, час до цього списку додати ще зо 100. А хто без цього смороду не може - є інтернет. Слухайте, дивитесь та й дурійте надалі.
Відповісти
КДБ радянських часів нервово палить у сторонці! В радянські часи КДБ союзу певне мав якісь подібні списки, але вони явно не були такими чисельними і надуманими. Україна поступово таки перетворюється на тоталітарну державу крутіше ніж СРСР (під гаслом для відводу очей "захистимо український інформаційний простір") Ну, що ж, тепер голови українців будуть засерати "правильним, національно свідомим" продуктом, який по факту - таке саме сміття, але українською мовою.
Відповісти
Останні новини
В Україну заборонений в'їзд 140 російським артистам
05 листопад, 2016, 09:28