У луцькому виші «змінили обличчя» кафедри комп’ютерної інженерії

У луцькому виші «змінили обличчя» кафедри комп’ютерної інженерії
У Луцькому національному технічному університеті змінили дизайн кафедри комп’ютерної інженерії.

Інтер’єр університету великою мірою впливає на процес навчання. Це заохочує керівництво ВНЗ та їх підрозділів переймати досвід у оформленні внутрішнього простору закладу від своїх вітчизняних та навіть закордонних колег, - кажуть у виші.

Першим кроком стало оформлення коридору, у який виходять аудиторії 141а, 141, 143 та 145 (корпус Б). Тепер там розташовані дерев’яні ящики з живими рослинами. Під стінами стоять лави. Також їх прикрашають нові стенди, а також портрети відомих винахідників та програмістів у ІТ-сфері. Найбільшу увагу в інтер’єрі привертає назва та логотип кафедри, які виконані із використанням LED-підсвітки і змонтовані на стіні так, що створюють ілюзію об’єму.

На дверях усіх аудиторій кафедри прикріплені таблички з їх назвами українською та англійською мовами, оскільки починаючи із 2016-2017 навчальних років кафедра забезпечує навчання для іноземних студентів.

Розробкою та реалізацією проекту займався не лише колектив кафедри та її студенти, але й випускники. Випускниця 2016 року Ніна Варакшина виконувала проектування дизайну інтер’єру, а головним виконавцем замовлень та інвестором став випускник 2014 року Володимир Єфімов, засновник дизайн-студії «ArtEfim». Виготовленням лавок займався асистент Андрій Здолбіцький. За виконання електричної складової LED-підсвітки відповідав завідувач лабораторіями кафедри Віталій Самарчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛНТУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от навчити дітей у виші немає кому... Сірість і убогість.
Відповісти
Сама дитина має навчатись. Взяти книжку в руки, комп'ютер, і набиратись розуму. В нас не Америка, тут тобі ніхто нічого не винний. Думаєш здала дитина ЗНО як-небудь і все- вища освіта і знання в кармані? Якщо дитина дибіл- то винувата вона сама, ну або батьки, які не пояснили їй, що в цьому світі всього треба добиватись самому
Відповісти
Стара начинка в новій упаковці...
Відповісти
це буде добре мотивувати студентів перших курсів, але не надовго. якби рівень знань, які тут викладають відповідав напису "computer engineering department".
Відповісти
Нічому по спеціальності не вчать. Все застаріле і давно не використовується. Студент ще може сам любого викладача навчити. Вимагають викладачі у студентів здавати екзамени і заліки згідно своїх методичок,які передерті з книжок 80 років. 90 % лекцій читається під диктовку студентам з тих самих методичок. Тільки одиниці ведуть лекцію в живу і доносять реальну сучасну і достовірну інформацію, в них завжди повна зала студентів. Всі інші по блату поставали завкафедрами і іншими викладачами. Заточені на збирання бабла, за те що незрозумів їхню інформацію з методички. Позор.
Відповісти
Краще б програму навчання обновили, а не дизайн кафедри. Від цього у студентів потрібних знань не появится.
Програма навчання застаріла років так на 30. Викладачі не компетентні у свому напрямку. В наслідок цього студенти не маю потрібного багажу знань для того щоб найти роботу за професією.

Краще б похвалилися кількістю працевлаштованих, за проф напрямком, випускників, або досягненнями студентів вашої кафедри.
Відповісти
Був свідком інциденту студент з факультету перепідготовки фазівців, мужик під 40 років спорив з завкафедрою, про те, що те що пише в методичці її авторства повна нісенітниця, і почав розказувати як є насправді. Нащо вона нервно почала реагувати і поставила йому 3 бала. Вона доктор наук, а він практик. Він би глобально більше міг би навчити студентів студентів, але вчить доктор абсолютно непотрібних застарілих наук.
Відповісти
Останні новини
У луцькому виші «змінили обличчя» кафедри комп’ютерної інженерії
05 листопад, 2016, 09:34