Волинським чиновникам не вистачило 200 тисяч на поїздки автомобілями

Волинським чиновникам не вистачило  200 тисяч на поїздки автомобілями
Волинська облдержадміністрація уклала угоду з КП «Автогосподарство Волинської обласної ради» на послуги з перевезень посадових осіб ОДА вартістю 300 тисяч гривень.

Про це 5 жовтня йдеться на сайті expres.ua.

Ці кошти виділено на транспортне обслуговування посадовців з моменту підписання угоди і до кінця цього року.

Разом в з тим, у квітні Волинська ОДА укладала аналогічну угоду з цим же комунальним підприємством вартістю 199 тисяч гривень. Угода була розрахована до кінця року, однак виділених тоді коштів не вистачило.

На балансі комунального підприємства «Автогосподарство Волинської обласної ради» є 11 одиниць транспортних засобів, які використовуються для обслуговування службовими легковими автомобілями посадових осіб обласної державної адміністрації, обласної ради.

«Ці легкові автомобілі швидкісні, комфортабельні, малолітражні та економічні в експлуатації», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі, однак їх марки не повідомляються.

Як повідомляє сайт Наші гроші, комунальне автопідприємство має власну матеріально-технічну базу, яка складається з майстерні, мийки, теплих гаражів на 40 автомашин, допоміжної служби механіка, контрольно-пропускного пункту, медпункту з проведення профогляду. На підприємстві працює 8 водіїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинським чиновникам не вистачило 200 тисяч на поїздки автомобілями
05 жовтень, 2012, 09:45