Вбивство жінки у селі під Луцьком: чоловікові «світить» 15 років

Вбивство жінки у селі під Луцьком: чоловікові «світить» 15 років
За вбивство жінки у селі Садів Луцького району чоловікові «світить» 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у селі Садів Луцького району 50-річний місцевий мешканець побив до смерті свою 40-річну співмешканку. Поліцейські за фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику оголосили про підозру в скоєнні злочину та затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

«Чоловік проживав із постраждалою в громадянському шлюбі близько п’яти років. У суботу ввечері він побив свою співмешканку. Внаслідок отриманих травм жінка померла. Поліцейські протягом доби встановили причетність до скоєння вбивства співмешканця постраждалої. Чоловіку оголосили про підозру в скоєнні вбивства та затримали його в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України», ‒ повідомив керівник Луцького відділення поліції Олександр Мельничук.

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Як відомо, 5 листопада о 21 годині до чергової частини Луцького відділення поліції надійшло повідомлення від голови Садівської сільради про те, що в будинку на вулиці Шевченка в селі Садів, із ознаками насильницької смерті виявили труп 40-річної місцевої мешканки.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбивство жінки у селі під Луцьком: чоловікові «світить» 15 років
07 листопад, 2016, 13:18