«Якби сьогодні був 46 рік – я б пішов з автоматом в ліс», - Віталій Федосюк. ВІДЕО*

«Якби сьогодні був 46 рік – я б пішов з автоматом в ліс», - Віталій Федосюк. ВІДЕО*
Опозиція у місті Луцьку «продала округ» і висунула «бездарного кандидата», - заявив кандидат в народні депутати Віталій Федосюк.

Про це він заявив 30 вересня у Луцьку на Театральному майдані під час народного віча.

Нагадаємо, Віталія Федосюка як кандидата у нардепи підтримали письменники брати Капранови.

Під час виступу на вічі Віталій Федосюк сказав:

«На сьогоднішній політичній арені все нагадує театр абсурду. І керувати цим процесом рвуться такі собі карабаси барабаси, віртуози дерибану. Тобто Дерибаси. Два в одному. Вони намагаються нас закріпачити, зробити нас керованими ляльками. Роботами без докору і сумління - без волі до життя.

Що ми маємо свого? Все від Дерибаса! А де той Дерибас це все взяв?

Чи ви всі спали на печі - нічого не робили, тільки один Дерибас працював? Дивлячись на ницість тих, хто це хвалить, я сказав: не потерплю! І кидаю виклик!

Колись, 20 років тому, я сміливо йшов спереду колони з національним, жовто-блакитним прапором. Ми усі боялися, боялися міліції, боялися провокацій. Але ми йшли! Де ваш запал, лучани?!!! Встаньте з колін! Бо все, що є навколо - це ваше.

Наші предки воювали з татарами, москалями, поляками, відвойовували у ворогів цю землю для вас. Ви готові так легко її віддати?

Ні! Ми не віддамо нашу землю, мову, віру, нашу культуру! Невже ви готові так легко пробачити і повірити в байки про картку, яка нібито не голосувала у Верховній Раді проти мови? І в Харкові хтось підписував...

А чия картка? Так - Дерибаса. І в Харкові - Дерибас був. І до президента в Крим літав на приватний прийом - теж Дерибас…

Якби сьогодні був 46-й рік - я переконаний, - половина з вас пішла у ліс. І я пішов би. І взяв би зброю до рук. Бо з цією владою не можна інакше. Але сьогодні ваша зброя - не автомат. Сьогодні ваша зброя - це голос. Це право голосу. І ви повинні визначитися, за кого і проти чого.

Я, Віталій Федосюк, людина з честю і гідністю, людина з совістю. Нагадую, що я - ваш шанс! Беріть його! І ви вже не зможете після сьогоднішнього дня сказати, що не було за кого голосувати, не було кого обирати. У вас є шанс, і якщо ви ним знехтуєте, то це вже буде на вашій совісті.

Ми говоримо про владу, опозицію. Опозиція опозицією, а влада владою. Але народ - народом, а люди - людьми. А совість - совістю. Головне на цей пекучий момент - совість і боротьба за чесність.

Розбалакують, що я, ніби то, відтягую голоси в опозиції. Але мені соромно за мою «об'єднану опозицію», яка висунула такого бездарного кандидата. А ми всі мовчимо, бо це «наша опозиція», бо вона виступає проти влади. Так, але ми мусимо їм чесно в очі сказати – ви продали округ, висунули бездарного. Тепер ще нас агітуєте. Зніміть цю бездару, не позортеся. Я, Віталій Федосюк, кажу вам, що ви продали округ і позорите нас, лучан і нашу Волинь.

На моєму прапорі написано "Україна або смерть!", але в цей відповідальний час я закликаю вас: - перемагати - і жити! Жити - і перемагати!»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
опять этот националист!!!
Мы вас давили, и будем давить! Фашизм не пройдет!!!
Если бы сегодня был 46-й год - он бы так открыто не заявлял свою бандеровскую позицию!!!
Союзу триединого народа - России-Белорусси-Украины - быть!
Скажи националисту Федосюку нет на выборах!
Відповісти
По-твоему, это бандеровцы разворовали нашу Украину?
Не туда свои усилия направляешь, Мальчиш-Плохиш! Лучше дави олигархов!
Відповісти
Ого, ото дядько, не боягуз. каже як є)
тільки то треба було раніше, а не коли вже вибори програні опозицією.
Відповісти
І навіщо людям та шароварщина? Що конкретно той Федосюк для Луцька зробив і може зробити? Запровадити свято Капрановий і продавати книжки свого Ініціалу на кожній вулиці? Я не сперечаюся, що людина не дурна, але на депутата не тягне явно.
Відповісти
Шароварщина? Федосюк займається нормальною тємою - реконструюює "чорних запорожців", поширює інфрмацію про наше звитяжне минуле.
До того ж, завдяки йому ми позбавились тоталітарних назв вулиць і комуністичної символіки. Хіба це шароварщина? Сучасний герб Луцька та Волині - прийняті за його ескізами та його ініціативою! Це факт. Інша річ - він, на відміну від інших кандидатів не має адміністративних та фінансових важелів впливу...
Як на мене - біда наших правих у тому, що він не можуть об*єднатись, або їм не дають об*єднатись...
А що зробили інші кандидати для Луцька, лучан або України, але не під вибори, а "просто так"?
Відповісти
Дивно, але цього року більшість культурних та громадських діячів, які не займались великою політикою, - вирішили піти в Раду. Бачу і шкляр, і Капранови, і той же Федосюк (як і багато інших по різних областях України) вирішили піти до ВР...
Дивно, але мені це нагадало кінець 80-х...
Відповісти
Ги-ги!
Цікаво - а чи знає Палиця, що його вже обізвали Карабасом-Дерибасом?)))))
Відповісти
До Дерибаса (див. Вікіпедію) тому гречкосію далеко...

Люди, а кому ж, як не патріоту, справді болить Україна?
Ми з сином - за Федосюка!
Відповісти
Шароварщина шароварщиною, а таких як Федосюк кандидатів від Луцька нема. Не забувайте, що до "Ініціалу" ще були 90-і, коли ніхто не був упевнений, що завтра не загребуть за таку позицію. Федосюк був серед тих, хто не боявся.
Відповісти
Останні новини
«Якби сьогодні був 46 рік – я б пішов з автоматом в ліс», - Віталій Федосюк. ВІДЕО*
05 жовтень, 2012, 13:31