«Суддя Майдану» тепер працюватиме довічно

«Суддя Майдану» тепер працюватиме довічно
Володимир Мельничук, прозваний «суддею Майдану» за те, що приймав рішення проти учасників Майдану в 2014-му році, успішно пройшов кваліфікаційне оцінювання і зможе далі працювати на своїй посаді.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook адвокат Роман Маселко.

«Суддя Майдану «пройшов кваліфікаційне оцінювання ВККС і вже спокійно довічно буде продовжувати вершити «правосуддя» й отримувати підвищену заробітну плату. І не простий суддя, а той, який підтримав горезвісне рішення про заборону Майдану», – заявив правозахисник.

При цьому, Володимир Мельничук разом з суддями Саніним і Лічевецьким були відсторонені від посад за порушення присяги 24 вересня 2014 року.

«Свавільні рішення судів у справі № 826/19020 / 13а (про заборону мирних зібрань в центрі Києва в 2013 і 2014 рік) мали важкі наслідки, на наш погляд, найважчі з числа всіх рішень про обмеження права на мирні зібрання, були взяті до час Революції гідності», – прокоментували звільнення суддів у Вищій раді юстиції.

Але через два роки зазначені судді успішно пройшли оцінювання Вищої кваліфікаційної комісії суддів і продовжать свою роботу.

Зараз етап оцінювання проходить третій з «суддів Майдану» Богдан Санін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.