Лучани нарікають на збої в теплопостачанні, брудні двори та відсутність маршруток

Лучани нарікають на збої в теплопостачанні, брудні двори та відсутність маршруток
За останні два тижні найбільше лучани скаржились на відсутність маршруток, поганий вивіз чи прибирання поблизу сміттєвих баків та збої в подачі теплопостачання.

Відповідну інформацію 8 листопада під час оперативної наради у міського голови повідомила директор Луцького ЦНАПу Лариса Карп’як.

Так, вона пояснила, що дителі міста нарікають на поганих рух тролейбусів та відсутність маршруток у ранковий та вечірній час.

Окрім того, люди просять закінчити ремонт прибудинкових території, заасфальтувати ями на дорогах, відремонтувати відрізок дороги біля ЗОШ №25.

Водночас лучани повідомляли про відсутність електро- чи теплопостачання. Проте всі звернення, які надійшли на лінію оперативного реагування "15-80" були передані у відповідні служби, які вже ліквідовували причини збоїв.

Близько 19 повідомлень було передано департаменту муніципальної поліції, які стосувалися порушників паркування, благоустрою та прибирання території, проведення будівельних робіт та торгівлі в недозволених місцях.

Ще одним зі способів співпраці громади міста з владою є платформа «Відкрите місто», на яку за період з 24 жовтня по листопада надійшло 20 повідомлень. В електронних звернення скаржники піднімали питання щодо прибирання прибудинкових території, налагодження зовнішнього освітлення вулиць та дворів. Всі звернення було прийнято в роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани нарікають на збої в теплопостачанні, брудні двори та відсутність маршруток
08 листопад, 2016, 08:46