Священик продає майно вартістю понад мільйон доларів

Священик продає майно вартістю понад мільйон доларів
Настоятель Києво-Печерської Лаври Павло (Лебідь), ймовірно, вирішив продати свій маєток під Києвом.

Про це повідомив у Facebook журналіст Михайло Ткач, посилаючись на повідомлення про продаж нерухомості на відповідному сайті.

"Точної адреси в оголошенні немає, але на фото будинок один в один з тим, який я вперше знайшов і зняв в далекому 2012-му", - написав він.

Ціна маєтку загальною площею 580 квадратних метрів, зазначена на сайті, 34 190 000 грн або $ 1 300 000. Будинок повністю облаштований італійськими та англійськими меблями. Дорогий дизайнерський ремонт. Також на території маєтку є гостьовий будинок 170 м, й будинок для охорони 18 м. Журналіст стверджує, що в оголошенні написано с. Проців, хоча насправді це Вороньків.

Довідково: Митрополит Павло ( Петро Дмитрович Лебідь — архієрей Української православної церкви (Московського патріархату) З 2011 року — постійний член Священного Синоду Української православної церкви. У 1994 році призначений намісником Успенської Києво-Печерської лаври. З 2008 року депутат Київської міської ради від Партії Регіонів.

З Волинню його пов'язує те, що священник у 1988 року був висвячений на священика в Троїцькому кафедральному соборі Луцька. А після закінчення духовної академії в тому ж році працював настоятелем Успенського храму села Низкиничі Іваничівського району Волинської області.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну-у-у! цей вже точно - прямо в Рай!
Відповісти
Ну, все як завжди - хтось щось "ляпнув", а "Волиньпост" одразу передруковує! Жодних фактів, доказів - навіщо, головне що тема модна і дражлива - "мацковскіє попи"! Ганьба таким журналістам!
Відповісти
Останні новини
Священик продає майно вартістю понад мільйон доларів
08 листопад, 2016, 11:41