Найлегше візи отримати через Литовське консульство

Найлегше візи отримати через Литовське консульство
Посередники попри анонсоване запровадження безвізового режиму із ЄС за сотні євро роблять українцям візи в різні країни через Литовське консульство.

Щоб отримати омріяну поїздку за кордон кожен українець може пройти цей шлях самостійно, або звернутися до посередників, - пише ТСН.

В Україні таких фірм чимало. Тільки у Києві їх нараховують близько 2,5 тисячі. Кожен рік вони обслуговують понад мільйон українців, а приблизний грошовий оборот таких фірм на ринку візових послуг вимірюється мільярдами гривень.

Є серед послуг, які надають посередники і екзотичні, наприклад, вагітний туризм. За гроші ви зможете народити у дитину, наприклад, в Америці, після чого вона автоматично отримає американське громадянство, вартість послуги - від двох тисяч гривень.

Серед документів, які потрібні для оформлення візи, лише закордонний паспорт, ідентифікаційний код, внутрішній паспорт та відбитки пальців. Ще потрібно додатково сплатити візовий і консульський збір - це 35 доларів і 650 гривень.

Як повідомляє джерело, агентства зараз здебільшого домовляються лише з одним консульством – Литовським. Посередники запавняють, що саме через це консульство найлегше отримати візу.

"В чистий паспорт можу запропонувати тільки Литву. В чистий паспорт - 450 євро. Розглядається до 5 днів. Литва у нас 100%. Це якщо інша віза, якщо ви оплатили, а вам не відкрили - ми б вам гроші не повернули б. А Литва у нас гарантована. Буквально пропускає всіх, можна сказати", - розповіли в агенції.

Посередники беруться вирішувати питання, навіть якщо вам відмовили у візі. Посприяти ситуації обіцяють за 500 євро через те саме Литовське консульство. "Якби не були впевнені в результаті - ми б брали гроші наперед. Це стовідсоткова гарантія", - пояснила працівниця фірми.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко запевняв, що Україна виконала всі 144 вимоги щодо безвізового режиму з ЄС, тож до 24 листопада українці можуть отримати безвіз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не не треба вже вiзи! Залишилося тiльки 16днiв до безвiзу! Слава Порошенку! Дякуемо, майдане!
Відповісти
Останні новини
Найлегше візи отримати через Литовське консульство
08 листопад, 2016, 15:05