Е-декларація очільника міграційної служби Волині

Е-декларація очільника міграційної служби Волині
Виконувач обов'язків начальника управління Державної міграційної служби України у Волинській області Іван Войцешук задекларував у 2015 році 266 тисяч 896 гривень доходу, де заробітна плата становить 132 тисячі 242 гривні, пенсія та її індексація – 14 тисяч 654 гривні.

Декларація про його доходи за минулий рік опублікована на сайті НАЗК, ‒ пише Конкурент.

Ще 120 тисяч гривень Іван Войцешук задекларував як дохід від відчуження рухомого майна. Його дружина Людмила Войцешук, яка обіймає посаду провідного юрисконсульта на дочірньому підприємстві «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс», вказала в документі 77 тисяч 131 гривню зарплати за минулий рік.

Син Вадим Войцешук, який працює в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області, отримав у 2015 році 53 тисячі 615 гривень заробітної плати.

Сім'я Войцешуків ще з 1998 року володіє в Луцьку квартирою площею 48,2 квадратних метра. Сам же в.о. начальника УДМС Волині з 2008 року володіє двома земельними ділянками у селі Печихвости Горохівського району, площі яких становлять 1,62 та 0,53 гектара відповідно. Також Іван Войцешук задекларував два гаражі в Луцьку площею 39,2 та 30,3 квадратних метра.

Жодних цінних паперів, готівки, коштів на рахунках в банку, ювелірних виробів, одягу, транспорту чи подарунків у декларації посадовця не зазначено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читаю й плачу. Яка голота...
Відповісти
Останні новини
Е-декларація очільника міграційної служби Волині
08 листопад, 2016, 15:28