ПриватБанк на форумі у Львові обговорював програму «КУБ»*

ПриватБанк на форумі у Львові обговорював програму «КУБ»*
ПриватБанк, найбільший комерційний банк України, представив учасникам форуму у Львові свою нову програму підтримки підприємництва в Україні – «Країна Успішного Бізнесу» («КУБ»). Мета програми – створити понад мільйон робочих місць у 2016–2018 роках за рахунок надання підприємцям необхідних коштів для розширення свого бізнесу та пожвавлення економіки.

За перші 6 місяців роботи програми, яка пропонує можливість отримання фінансування від 200 до 20 000 доларів США для малого бізнесу та підприємців, уже створено 71 000 нових робочих місць.

Представлена програма викликала жваве обговорення та зацікавила учасників форуму, адже наведені цифри є дуже показовими. Рівень безробіття в Україні вже становить 10,3 % й продовжує зростати, у той самий час 30 % українців найбільшою перешкодою для відкриття або розширення власного бізнесу вважають відсутність фінансових можливостей. Саме тому ПриватБанком була запущена національна програма, яка зможе дати підприємцям необхідні їм кошти та знання для розширення свого бізнесу й пожвавлення економіки.

Також у рамках програми організовано проведення навчальних форумів і семінарів у Києві та найбільших регіонах України. На думку учасників заходу, ця програма разом із необхідними реформами, проведеними в співпраці з Національним банком України та МВФ, допоможе дати поштовх розвитку української економіки та вирішенню проблеми зростаючого безробіття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк на форумі у Львові обговорював програму «КУБ»*
08 листопад, 2016, 16:00