Нардеп Гузь розказав, що робив 2 роки у Верховній Раді

Нардеп Гузь розказав, що робив 2 роки у Верховній Раді
Народний депутат Ігор Гузь прозвітував перед виборцями про роботу у парламенті за два роки.

Про це він розповів в ефірі телеканалу «Нова Волинь».

За ці роки з ініціативи народного депутата в округ надійшло понад 40 мільйонів гривень на нагальні проблеми Прибужжя. Зокрема на соціально-економічний розвиток - упродовж 2015-2016 років - 22,2 мільйони гривень.

Нардеп запевнив, що у цьому році в окрузі постане понад 80 дитячих та спортивних майданчиків. Гроші спрямовуються на ремонт дитсадків, шкіл, лікарень, закладів культури, освітлення вулиць. Принцип розподілу коштів такий, що майже кожен населений пункт отримує частину субвенції.

«Мені соромно за владу і Міноборони, які перенесли завершення 44-квартирного будинку для військових на наступний рік. Хоча кошти за моєї пропозиції на будівництво були виділені ще в цьому році – 7,7 мільйона гривень», - зауважив він.

«В усьому цивілізованому світі депутат – це законотворець, перш за все, і так має бути. Але у нас депутат має бути і законотворцем, і дбати про все. І про лобіювання грошей для округу, і реагувати на те, що дорогу «по-свинськи» роблять у Володимирі. Я змушений реагувати і брати за «шкибарки» депутата облради Романа Микитюка. Я шукав можливості, аби відстояти у держбюджеті перед урядом 6 мільйонів гривень на ремонт вулиці Ковельської. А підрядник, вигравши тендер, халатно поставився до роботи», - наголосив Гузь.

Розповів депутат про співпрацю з головою облради Ігорем Палицею, міжнародну співпрацю, підтримку бійців та роботу Фонду «Прибужжя», створеного уже після виборів.

За ці два роки до громадських приймалень депутата звернулися понад 2 тисячі громадян. Ігор Гузь провів більш ніж 200 зустрічей із виборцями.

«Я хочу сумлінно виконувати ту роботу, яку мені доручили мої виборців. Я ходжу на роботу як кожен лікар, вчитель чи шахтар. І не пропустив жодного пленарного засідання», - каже Ігор Гузь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я підтримую. Більше б таикх депутатів.
Відповісти
Останні новини
Нардеп Гузь розказав, що робив 2 роки у Верховній Раді
09 листопад, 2016, 11:29