У справі вибуху гранати біля «Гранд Волині» в Луцьку з’явився підозрюваний

У справі вибуху гранати біля «Гранд Волині» в Луцьку з’явився підозрюваний
Працівники карного розшуку встановили особу та затримали правопорушника, котрий підірвав гранату поблизу розважального центру в Луцьку.

Слідчі оголосили 36-річному зловмиснику підозру в скоєнні злочину, - повідомили у СК ГУНП в області.

Нагадаємо, 18 вересня вночі на проспекті Волі у Луцьку пролунав вибух. У результаті вибуху гранати Ф-1 було пошкоджено чотири легкові автомобілі: Lexus 570, Smart, Mercedes С500 та Audi-80.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За скоєння цього правопорушення проліцейські затримали раніше судимиого 36-річного жителя Луцька.

«Цей громадянин розшукувався Луцьким відділом поліції за скоєння ряду квартирних крадіжок. Нині йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення громадянину підозри за скоєння крадіжок із помешкань жителів міста Луцьк», – повідомив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.



У поліції додали, що підозрюваного вже притягували до кримінальної відповідальності. Зокрема за вчинення крадіжок (частина 5 статті 185 Кримінального Кодексу України) та за викрадення, привласнення, вимагання документів, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем (частина 3 статті 357 Кримінального кодексу України).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У справі вибуху гранати біля «Гранд Волині» в Луцьку з’явився підозрюваний
09 листопад, 2016, 13:10