У Рожищі відкрили нову виставку картин. ВІДЕО

У Рожищі відкрили нову виставку картин. ВІДЕО
«Мої квіти» – таку світлу і життєстверджуючу назву носить виставка картин луцької художниці Світлани Костукевич, що відкрилася у селищі Дубище Рожищенського району.

Про це 4 жовтня повідомила ВОДТРК.

Донедавна професійний художник, член Національної спілки художників України Світлана Костукевич викладала в одному з луцьких вузів на кафедрі дизайну, але врешті-решт вибір зробила на користь творчості. Це не квіти, – зізнається художниця, а своєрідне ставлення до життя.

Квіти – посмішки землі, авторка щедро ділиться ними з прихильниками своєї творчості. У виставковому залі відчутний їх аромат. На думку пані Світлани її роботи дарують позитив, якого так мало в сучасному світі. Художниця вважає, що сучасне мистецтво занадто агресивне.

Виставка робіт художниці презентована у Рожищенському районі не випадково. Тут розпочався мистецький тиждень і жителі району стали свідками вже не однієї творчої імпрези художників, музикантів та інших митців.

Квіти Світлани Костукевич вразили відвідувачів виставки. Таким і повинне бути справжнє мистецтво – добрим, щирим і привабливим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рожищі відкрили нову виставку картин. ВІДЕО
06 жовтень, 2012, 09:20