На передовій нагородили військовослужбовців 14-ої бригади

На передовій нагородили військовослужбовців 14-ої бригади
На передовій 14-ій окремій механізованій бригаді вручили нагороди від начальника Генерального штабу Збройних сил України .

Нещодавно командир одного з механізованих підрозділів 14-ої військової частини вручив військовослужбовцям підрозділу відзнаки начальника Генерального штабу Збройних сил України «За досягнення у військовій службі» та «За взірцевість у військовій службі», - повідомляє прес-служба 14-ої бригади у Facebook.

Командир відзначив, що нагороди отримали гідні офіцери та солдати, які вже не перший рік воюють на Сході, виборюючи для своєї країни мир та незалежність.

Також він привітав особовий склад підрозділу за зайняте І місце по підсумках бойової підготовки та військової дисципліни у жовтні 2016 року.

"Наш підрозділ пройшов чимало випробувань війною, і своїм бойовим досвідом довів, що ми можемо і будемо, наполегливо й впевнено, робити все для того, аби вигнати ворога з української землі, аби українці забули, що таке війна, пишалися своєю Батьківщиною та її армією", - зазначив командир.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На передовій нагородили військовослужбовців 14-ої бригади
09 листопад, 2016, 16:25