У Луцьку п’яний за кермом збив людину і втік

У Луцьку п’яний за кермом збив людину і втік
Небайдужі лучани допомогли затримати п’яного водія, який збив жінку та залишив місце пригоди.

Аварія трапилася сьогодні, 9 листопада, близько 18 години на проспекті Відродження, ‒ повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

За інформацією правоохоронців, водій «ВАЗ» збив жінку, яка йшла по пішохідному переходу. Він зупинився, відвів її до дороги і покинув місце пригоди.

Люди, які були очевидцями інциденту, рушили на Audi за винуватцем ДТП, наздогнали його в районі авторинку, заблокували проїзд і не випускали до приїзду полісменів. Патрульні затримали 34-річного водія, освідували в наркодиспансері, той мав 2,1 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка доставили в міський відділок поліції та передали слідчому, адже за вчинення ДТП з постраждалою та ще й в стані алкогольного сп’яніння йому загрожує кримінальне покарання. За словами водія, він спілкувався з жінкою, однак та повідомила, що з нею все гаразд. Відомо, що її доставили в лікарню.

За словами патрульних, вони їхали на затримання нетверезого водія з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сигналізацією, дуже поспішали. Однак водії абсолютно не реагували на сигнали, не пропускали патрульного автомобіля, тому такою несвідомою позицією громадян патрульні прикро вражені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачила цю ДТП з вікна маршрутки, чесно вражена, оскільки чоловік байдуже віднісся до жіночки яку збив та швидко почав утікати... а зелену ауді що догнала телепня я теж знаю, це службовий автомобіль податкової поліції
Відповісти
Останні новини
У Луцьку п’яний за кермом збив людину і втік
09 листопад, 2016, 21:33