Три нардепи не заповнили е-декларації

Три нардепи не заповнили е-декларації
Три депутати опинились у списку боржників за деклараціями

Заступник голови НАЗК Руслан Радецький назвав тих народних депутатів, які не подали декларації або зробили це невчасно. Список оприлюднили на сторінці Радецького у Facebook.

"У Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відсутні щорічні декларації за 2015 рік відповідних депутатів: Матіос Марії Василівни, Онищенка Олександра Романовича та Клюєва Сергія Петровича", - повідомив заступник голови НАЗК.

За його словами, серед нардепів, які несвоєчасно подали щорічні декларації за 2015 рік: Юрій-Богдан Шухевич, Олександр Дубінін, Костянтин Іщейкін, Ігор Шкіря, Ірина Костанкевич, Олег Дмитренко, Анатолій Гіршфельд, Олександр Супруненко та Вячеслав Богуслаєв.

"За попередніми результатами аналізу проходження першого етапу декларування та діяльності НАЗК в цей період роботи виявлено низку проблем, які потребують вирішення шляхом внесення відповідних змін до законодавства", - зазначив Радецький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і що? Не подали то не подали. Покарання всеодно не нестимуть. А якби хтось із простих смертних не подав то вже б давно понісби покарання.
Відповісти
Останні новини
Шовковський йде з «Динамо»
10 листопад, 2016, 08:35
Три нардепи не заповнили е-декларації
10 листопад, 2016, 03:39