З теплом та любов’ю: із Луцька на передову відправили смачні гостинці

З теплом та любов’ю: із Луцька на передову відправили смачні гостинці
Із Луцька на передову вирушає волонтерський вантаж, зібраний родинами загиблих на Сході бійців. Для воїнів 14-ої окремої механізованої бригади та 130-го розвідувального батальйону передали продукти харчування і солодощі, а також 120 кілограмів домашніх вареників та 50 кілограмів голубців.

Пакували та відправляли вантаж 10 листопада.

Голова Громадської ї організації «Члени загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан розповіла, що смаколики готували впродовж трьох днів у їдальні церкви. До приготування долучилися члени родин бійців, які загинули на сході. Продуктами допомагали ряд підприємців, які пожертвували м'ясо, ковбаси, муку, чай, мед, сало, солодощі тощо.

Окрім того, до бійців поїде 120 кілограмів смачних вареників, 50 кілограмів голубців та 500 пиріжків з вишнями та повидлом, які приготували у комунальному закладі «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування».

Директор комбінату Світлана Шмід розповіла, що працівники охоче долучилися до акції, аби допомогти бійцям.

«Ми бажаємо хлопцям міцного здоров’я, щоб скоріше поверталися додому і кажемо їм «смачного», - додала Шмід.

Разом із домашньою їжею на Схід відправили й дитячі малюнки та прапор, підписаний дитячими руками.

«Мені стало особливо радісно й тепло від цих дитячих малюнків та прапора. Ми дякуємо нашим захисникам за те, що вони там незважаючи на погоду і все інше, і ми можемо працювати тут, під мирним небом працювати та допомагати їм»,- зазначила Карабан.

Продукти харчування відправлять для бійців у Луганську область, а також частину Донецької -волонтери мать відвідати й промзону Авдіївки. Смаколики приготували для бійців 14-ої окремої механізованої бригади та 130-нго батальйону розвідки, де служить багато волинян.

Відвезуть допомогу волонтери Олександр Мазурок, брат якого воює на передовій, та екс-боєць 14-ої бригади Костянтин Мрочко.

«Дуже приємно бачити, як люди стараються і допомагають хлопцям. Велика дяка, що знаходять у собі сили, небайдужість та можливості допомогти бійцям», - підсумував Мрочко.


















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З теплом та любов’ю: із Луцька на передову відправили смачні гостинці
10 листопад, 2016, 13:44