Смерть чоловіка на дорозі під Луцьком: подробиці

Смерть чоловіка на дорозі під Луцьком: подробиці
Чоловік, якого знайшли на узбіччі дороги поблизу села Рованці, помер дорогою до лікарня в авто людей, які намагались його врятувати.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини з посиланням на прес-службі поліції Волині.

За інформацією видання, померлий був жителем Турійська. Причини смерті чоловіка наразі встановлює судово-медична експертиза, проте, зі слів медиків, при огляді трупа слідів насильницької смерті не виявили.

Зі слів лікарів, чоловік, ймовірно, помер в автомобілі своїх рятувальників. У лікарні зауважили, що оскільки людина померла в машині, то лікарі не мають право проводити огляд, а зобов’язані лишити його на місці події до приїзду слідчо-оперативної групи та судово-медичної експертизи.

Своєю чергою в прес-службі Головного управління Національної поліції у Волинській області підтвердили факт раптової смерті 45-річного жителя Турійська в автомобілі дорогою до лікарні.

«При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направлено на огляд судово-медичної експертизи. Відомості внесено в ЄРДР за статтею 115 Кримінального Кодексу України», – кажуть в прес-службі поліції.

Нагадаємо, НП трапилася вчора, 9 листопада. До Луцької міської клінічної лікарні привезли чоловіка, якому стало погано на дорозі. Лікарі констатували смерть людини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повідомили? Нічогісінько.
Відповісти
Господи, прийми душу раба Твого в Царство небесне, прости всі гріхи земні і блага небесні даруй.
Відповісти