Селфі в кабінеті мера, екскурсія та презентація – у Луцькраді день відкритих дверей

Селфі в кабінеті мера, екскурсія та презентація – у Луцькраді день відкритих дверей
Студенти, викладачі та пенсіонери детально ознайомилися з роботою Луцької міської ради та її структурних підрозділів.

Оглянути кабінет міського голови Миколи Романюка та заслухати інформацію про роботу департаментів Луцької міської ради всі бажаючі мали змогу в рамках Дня відкритих дверей 10 листопада.

Зустрічали гостей міської ради заступники міського голови Тарас Яковлев та Юрій Вербич.

«З ініціативи міського голови ми проводимо День відкритих дверей і плануємо запровадити таку традицію на подальші роки. Окрім того, що сьогодні ми оглянемо кабінет, в якому працює міський голова, а й заслухаємо інформацію про те, як працюють підрозділи міської ради, і які завдання вони виконують в місті», - пояснив Юрій Вербич.

Так, начальник міського управління освіти Олег Гребенюк розповів усім присутнім про те, що Волинь входить до топ інтелектуальних областей України. Окрім того, Луцький Палац учнівської молоді є найбільшим центром позашкільної освіти в області, оскільки у нього одночасно займається більше 5 тисяч вихованців.

В свою чергу начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда наголосила на тому, що відомство, яке вона очолює активно працює над тим, аби залучити до міста туристів та популяризувати його не лише по всій Україні, а й по світу.



Окрім того, гості міської ради ознайомилися з роботою управління охорони здоров’я, культури, житлово-комунального господарства та соціальної політики. Після цього всі бажаючі мали змогу задати найбільш хвилюючі для кожного питання – коли буде освітлення ще низки пішохідних переходів у місті, коли відремонтують двір, або ж чому постійні збої у графіку маршруток.






Зрештою, після інформативної частини учасники Дня відкритих дверей перейшли до більш цікавого – екскурсії кабінетами міської ради.





Так люди мали змогу не лише оглянути кабінет міського голови Миколи Романюка, а й сфотографуватися за його робочим столом.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олег Володимирович Гребенюк колишній директор моєї школи , рада , що займає зараз таку посаду ) дуже класний і порядний чоловік ))
Відповісти
Останні новини
Селфі в кабінеті мера, екскурсія та презентація – у Луцькраді день відкритих дверей
10 листопад, 2016, 14:28