У Луцьку відбудеться зустріч власників автівок з іноземною реєстрацією

У Луцьку відбудеться зустріч власників автівок з іноземною реєстрацією
У Луцьку, 11 листопада, відбудуться збори власників атомобілів на іноземній реєстрації з представниками влади, державних органів, народними депутатами.

Ініціюють зібрання ГО «ЄвроВолинь», «Автомайдан Волинь»,«Твори добро», - повідомляють організатори.

На сьогоднішній день дана проблематика є дость актуальною на Волині. Це насамперед пов'язане з тим, що в області постійно збільшується кількість авто з іноземними номерами, а їх реєстрація відсутня у відповідних державних установах.

Наголошується, що збільшується насамперед кількість ДТП за їх участі. А місцеві бюджети не отримують ніякого зиску за рахунок такого переміщення автомобілів.

Отож, враховуючи вищезазначене та намагаючись в правовому полі вирішити дані питання, ініціативна група волинян об’єдналась у ГО «ЄвроВолинь» для налагодження діалогу між державними органами, в межах їх компетенції та громадою Волині з метою напрацювання спільних рішень, які будуть взаємовигідними, як для держави, так і для громадян.

Збори відбудуться 11 листопада 2016 року о 17 год. 30 хв. в приміщенні Будинку культури (вулиця Богдана Хмельницького, 1, Луцьк, Волинська область).

Організатори запрошують усіх бажаючих долучитись до обговорення даної промлеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зібрати всіх цих П...рів і забрати в них автівки)
Відповісти
Оце правильно! Це питання треба вирішити як найшвидше.
Відповісти
Привильно хлопці роблять, що шукають вихід. Бо наші державні мужі гребуть собі кошти і випускають гамнотрансопрт укр. в лапках виробництва який вартує що космічний корабель. Я теж хочу придбати собі авто але на нову гамнотаврію ніколи не назбираю а на мерседес з Європи можна назбирати. І готовий поставити за невелику суму на тимчасовий облік в Україні. Що хоч щось би потрапляло до Украбюджету.
Відповісти
кожному - спеціальний закон, свою церкву на городі, півметра кордону...
Відповісти
Правильно хлопці роблять. Хай скасують хоча б на пів року - рік мито на авто та знімуть обмеження на ввіз по евро 5. Гляньте на білорусів - в них машини на зразок жигулів вже давно розїхались або на брухт а бо до нас на запчастинию А в нас ще досі купа хламу їздить. Це оновить середній вік машин та зменшить ціни на вторинному ринку авто.
Відповісти
Молодці. Підтримую ідейних та грамотних людей! Досить вже бути рабами для цієї влади! Пора діяти разом.
П.С. А ті,хто так тут скиглить та ображає інших не розуміють, що це й для них перспектива придбати у майбутньому якісне авто! Хіба що маєте мільйони, тоді Вам дійсно всеодно...і лишень хочете й надалі збагачуватися незаконно...
Відповісти
Про яке якісне авто Ви кажете??? Це ж мотлох яким по 20 років. Як може нормальне авто вартувати в тій самій Європі 1000-3000 євро. Не кричіть що Ви якісне авто купили. Ці машини вже давно списані в Європі. Куплять за 1000 євро, а літають як на ферарі. Це впершу черга небезпека для інших учасників дорожнього руху. Дуже хотілось б взнати, на яких законних (наголошую Законних) підставах ви на них тут їздите.
Відповісти
Податки платити не хочуть , зате вимагають пільги та субсидії.
Відповісти
поліція давно мала би відправити всі авто з іноземною реестрацією на штрафмайданчик.
Відповісти
алкос
:))))))))) дивись щоб ці "п...ри" тебе власним гівном не накормили, грізний жучок диванний. Бриткоо від чи то холуятсва рабського чи від пустоголового закомплексованого чиновничка
Відповісти
Range Rover, BMW, Audi, Mercedes, TOYOTA, LEXUS, SANG YONG,KIA і так далі...і т.д., і т.п.Це всі не якісні авто?!)))))) Яким не те,що по 10 років, їм аж деяким по року випуску нема)))
Досить забивати мізкі людям на свою користь!
Тому, перш ніж розказувати маразми на рах. законодавства почитайте його та вивчіть, не трактуйте так як хочеться митниці та владі України!
А люди молодці, вперед, вперед і з перемогою!
Відповісти
Ага, зараз, в нас нас що лише мати "еліті" нормальні авто можна? а на простих ми хочемо заробляти та купувати собі дорогі авто з салону на укр. номерах!а Ви їздіть "бидло" на газелі, деу, шевроле чи опелі???
дайош ціни,Як в Європі і проблем не буде ні в Вас, ні в нас!
Не будуть Вас так нервувати ці авто,які ввезли адекватні та мудрілюди, а Ви з того 0 отримали. Це бісить? Чи що Вас бісить? Тупість, жадібність,ницість???? Якщо Ви хочете,щоб всі були рабами-соррі,не той час, а якщо Ви самі такі-то хто Вам винен свої права не використовувати?
Це нормально коли люди прагнуть кращого!Але де ж Ви цього не хочете дати!Ви хочете собі лише на лапу чимало,замки,вілли, а потім ще й людей вважати ніким. Такого не буде!Запийте водою той час...
Відповісти
Мені цікаво чого б це поліція мала давно забрати авто на іноземній реїстрації на штраф мафданчик???)))) По якому такому право чи по чиїй такій вказівці? На якому такому проавовому полі?)))
Тому що, де-кому на лапу не перепадає?
Досить оці стташки писати по всіх сайтах,каналах,що "авто на іноз. реєтрації попало, вбило,збило"... краще статистку дайте тих, хто їздить на укр. номерах! надоїло навіть це слухати. розвели тут тупість і думаєте,що люди це слухатимуть.
Відповісти
11.11.2016 звоню на 102, у ДФС та погранцам, перепишіть контрабандістів та заберіть не законні автівки https://www.youtube.com/watch?v=nKVXzzkpmP8
Відповісти
цікаве об*єднання, мета якого надурити всіх і не бути покараним.
ви ж реально ніхто не працюєте в іноземній компанії, ці документи фіктивні, ви прекрасно це знаєте, але вперто апелюєте до законності, самі порушуючи закон.
а митниця мала би перевірити всі ці авто та громадян, яки керують.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбудеться зустріч власників автівок з іноземною реєстрацією
10 листопад, 2016, 15:24