У Луцьку вулиця потопає в болоті

У Луцьку вулиця потопає в болоті
На вулиці Набережній у Луцьку зруйновані тротуари, тому під час дощу узбіччя перетворюється на болото.

Це завдає значних незручностей не лише лучанам, а й жителям навколишніх сіл, адже саме там зупиняється приміський транспорт, ‒ пише Волинь 24.

«Загалом проблеми дві: відсутність твердого покриття тротуарів і відсутність освітлення. В негоду той тротуар, що з боку новобудов «Луцьксантехмонтажу», перетворюється на болото. Ходити там практично неможливо – люди мусять іти проїжджою частиною, скакати з маршруток в калюжі», ‒ каже Юрій, чоловік, який мешкає в приміському селі й щодня користується громадським транспортом.

З його слів, не краща ситуація і з іншого боку вулиці.

«Стару асфальтовану стежинку тротуару, як руку перегодованого стероїдами «качка», рясно вкривають «вени» тріщин від коріння дерев. Пройти увечері цією стежиною – значить майже гарантовано зачепитися об ці перешкоди. Важко уявити «комфорт» від пересування тут мам з колясками чи інвалідів», ‒ наголошує Юрій.

Він зазначає, що ситуацію може врятувати, якщо не нове рівне покриття, то хоча б освітлення. Тим паче, що район стає людним: лише за останній рік тут з’явилося три нові багатоповерхівки. Натомість в Луцькій міській раді кажуть, що в найближчих планах ремонту Набережної немає.

«Набережної немає в переліку вулиць, які потребують капітального ремонту. Поки ми не думали, що з нею робити», ‒ наголосив директор департаменту ЖКГ міської ради Юрій Крась.

Втім, чиновник зауважив, що обговорить з депутатами проблеми цієї вулиці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви зайдіть у двір на проспекті соборності, що відразу біля 26 школи. Після дощу там полоса перешкод, наче у форт боярд. Розрили все - чекають, щоб по снігу класти новенький асфальт. Викидання на вітер наших із вами податків.
Відповісти
Поверніть на Вишків і на вулицю Вишківську та прилеглі провулки от там і поплавєте там асвальту
взагалі нема
Відповісти
на даньшина 1 можна й на надувному кругу плавати і приймати грязеві ванни...навіть через тиждень після дощу...тут двір взагалі забув коли був сухий та як виглядає асфальт!
Відповісти
А чого ходити в дощ? Сидіть в своїх новобудовах на Набережній і насолоджуйтесь.
Відповісти
Ага в районі цукрвго заводу ще гірше робиться
Відповісти
В дощ, по вулиці Потебгі можливо пройти лише по проїзжій частині, а в дворах на Лвівській за "Нашим краєм" взагалі зняли асфальт то там одне болото зараз
Відповісти
Вулиця Воїнів-інтернаціоналістів-немає живого метра тротуару.
Відповісти
А ви ще не бачили що робиться на Степана Кривенького. Плюс з Менделєєва на Ковельську можна вийти лише через Нахімова-Путінцева.
Відповісти
А може хто скаже що роблять бульдозери на березі річки на тій же набережній?Який товстосум плюндрує берег порушуючи природоохоронні закони
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вулиця потопає в болоті
10 листопад, 2016, 21:03