Стали відомі подробиці затримання п’яного екс-даішника у Луцьку

Стали відомі подробиці затримання п’яного екс-даішника у Луцьку
У Луцьку патрульні поліцейські 10 листопада спіймали п’яним за кермом колишнього інспектора ДАІ Трохима Ваврика.

Він стан сп’яніння то заперечував, то спростовував, але переконував, що не керував своїм автомобілем під час затримання, - повідомляє Громадське. Волинь.

Активіст «Автомайдану України» Сергій Кушнір, який є свідком події, розповів, що його колеги по організації побачили авто марки Audi на вулиці Ківерцівській, яке дивно їхало. Він поїхав за порушником і передав інформацію патрульним поліцейським. Коли правоохоронці спинили авто, водій почав рух й протягнув по дорозі з собою інспектора Управління патрульної поліції Луцька Андрія Савулу.

Опісля водія з допомогою автомайданівців заблокували і запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Водієм виявився колишній інспектор взводу з обслуговування стаціонарного посту № 1 роти ДПС ДАІ Трохим Ваврик. Він погоджувався проїхати до наркодиспансеру, втім, не розумів, у статусі кого. Переконував, що не керував автомобілем. Мовляв, за кермом перебував його сусід. Той, своєю чергою, запевнив, що був пасажиром й підтвердив особу водія.

Ваврик то заперечував вживання ним алкоголю, то навпаки: підтвердив журналістам, що пив незадовго до затримання його патрульними.

Самі поліцейські, аби переконати Ваврика проїхати до наркодиспансеру продемонстрували йому відео, як під час затримання за кермом був колишній інспектор ДАІ.

Ваврик таки проїхав у наркодиспансер, але відмовився проходити алкотест. Заявив, не вміє дихати у трубку апарату Drager.

На водія склали два протоколи за статтями 130 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також патрульні написали на нього заяву за статтею 342 Кримінального Кодексу України щодо вчинення опору працівникам правоохоронних органів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стали відомі подробиці затримання п’яного екс-даішника у Луцьку
10 листопад, 2016, 19:04