На прикордонних чергах заробляють по 500-1000 гривень, - Гузь

На прикордонних чергах заробляють по 500-1000 гривень, - Гузь
На волинських пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг» фунціонують штучні черги та діє хабарницька система, завдяки якій спритні митники й прикордонники щодня заробляють чималі кошти.

Про це заявив народний депутат Ігор Гузь, - пише Конкурент.

«Загалом дуже часто черги створюються штучно для того, щоб прикордонники та митники могли заробити свою копієчку. Ну, не зовсім копійку, а мішок, який можуть ввечері здавати відповідним керівникам. І не секрет, що сьогодні, щоб проїхати поза чергою, треба 500-700-1000 гривень... Це в «Устилузі», в «Ягодині». І є люди, які поспішають, або які заробили 5 тисяч і не хочуть чекати добу чи півдоби, а заплатять ці гроші і проїдуть», – підкреслив він.

Нардеп підкреслив, що системного виходу з цієї ситуації в «Ягодині» та «Устилузі» він не бачить, адже на постах постійно все те саме: хабарі, черги, неробочий сканер та відкрите вікно, яке не працює.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкрив таємницю.:-)
Відповісти
Да ну? Да не ме бути! Да цей Гузь, певне найманець Путіна і кремлівський агент, раз пише такє про теперешній стан справ на кордоні! Всі свідомі пацріоти давно знають, що майданута влада призначила на всі керівні посади і в митниці, і в прикордонній службі кртстально чесних нових патріотичних свідомих людей, які не можуть допустити такого неподобства! А де там СБУ, чому спить, чому не схопить цього гузьониша за такий жахливий наклеп на Україну?
Відповісти
Перемогти дуже просто, електронна черга спокійно вирішить проблему, за 5 км до митниці відокремити смугу, в якій просто підїхав до автомату, камера зчитала номер авто і отримав квитанцію з порядковим номером та номером авто і поїхав назад на дорогу.
Потім на табло, які висять кожні 100 метрів над дорогою, висвічується номер квитанції та номер авто, виїзжаєш з черги та їдеш до шлагбауму, камера зчитує номер авто, номер співпадає і він відкривається.
Все без участі людини.
Було би бажання, в Європі такі системи є на паркінгах звичайних супермаркетів, все працює.
Відповісти
Згідний з Лучанином 3.Дійсно на митниці і в прикордонній службі нині працюють кристально чесні ....... люди.Хабарі, штучні черги це все агенти Путіна. Впевнений,що і в чергах в Ягодині та Устилузі перебувають і байдикують агенти Путіна, а можливо то взагалі росіяни,адже всі свідомі і патріотичні поліщуки тяжко ,тяжко працюють і будують нову Україну.
Відповісти
навів порядо з шахтарями, тепер наведе порядо на митниці, а тоді знову заплив і на Гаваї до Палиці
Відповісти
я знаю як порядок навести!!!! діді сталіна треба
Відповісти
Останні новини
На прикордонних чергах заробляють по 500-1000 гривень, - Гузь
10 листопад, 2016, 20:01