Більше 100 туристів бігали у луцькому парку

Більше 100 туристів бігали у луцькому парку
У Луцьку відбулись VII обласні змагання із паркового орієнтування та техніки пішохідного туризму «Спорт для всіх – запорука здоров’я».

Про це 6 жовтня повідомив «Перець Волинський».

Змагання для туристів, які проходили у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки приурочені відзначенню Року спорту та здорового способу життя в Україні. Більше сотні учасників різного віку брали участь у змаганнях зі спортивного орієнтування, техніки пішохідного туризму та долали лабіринти обабіч центральної алеї.

Як зазначають організатори, участь у змаганнях могли брати всі охочі, не залежно від віку та досвіду у таких заходах. Однак, традиційно до нього долучились туристи з досвідом, які тренуються на базі міського та обласного Центрів туризму, Палацу учнівської молоді міста луцька, а також спортсмени із Ковельського, Рожищенського та Луцького районів. Тут вони мали нагоду набути досвіду та підготуватись до наступних змагань.

«18-21 жовтня у Києві проходитимуть традиційні змагання зі спортивного орієнтування, присвячених пам’яті Олега Оніщука. У заході також обов’язково братимуть участь і наші волинські спортсмени. А зараз вони мають гарну нагоду відшліфувати свої вміння» – розповів Володимир Гуцаленко, президент федерації спортивного орієнтування Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Більше 100 туристів бігали у луцькому парку
07 жовтень, 2012, 14:39