Б’ють на сполох: Горохів потопає у смітті

Б’ють на сполох: Горохів потопає у смітті
Мешканці Горохова не хочуть укладати договори на вивіз відходів, тож у місті утворюються стихійні сміттєзвалища. Договори підписали лише 50% мешканців.

Щоб вирішити це питання у Горохівській міській раді створили робочу групу, яка працює над проблемою стихійних сміттєзвалищ, - повідомляє Район. Горохів.

Під час засідання громадської ради при Горохівській РДА йшлося, що проблема стихійних сміттєзвалищ у Горохові дуже гостра.

«В соснині утворилися сміттєзвалище. Парк також. Серед білого дня вчителька вивозить тачку зі сміттям», - зауважила горохівчанка.

Учасники засідання зауважують: люди не хочуть заключати договори на вивіз сміття з місцевим підприємством «Еталон». Навіть один з членів громадської ради відмовляється від цього, стверджуючи, що у нього немає сміття.

Члени ради вважають, що порушників, які викидають сміття на вулицю, потрібно штрафувати. Була навіть пропозиція зробити місячник «Чисте місто» в рамках якого залучити підприємців, які виділять гроші. Потім попросити студентів, щоб вони на телефон зняли, як люди викидають сміття і вже тоді ловити порушників та штрафувати.

Запропонували також розробити анкети, в яких опитати людей, де вони дівають своє сміття і таким чином визначити порушників. Хотіли залучити і депутатів, які взяли б на себе обов’язок провести виховну роботу з людьми.

Голова ради Людмила Бондар запропонувала дати оголошення в «Горохівському віснику».

Зокрема громадська рада запропонувала пройти по кожному домогосподарству Горохова представникам «Еталону», міської ради та муніципальної поліції і провести роз’яснювальну роботу. Другий етап – це фіксувати порушення на фото та відео. Кінцевий етап – штрафування недобросовісних громадян. Звернення з відповідними ініціативами запропонували направити меру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гурухів ніколи не відзначався чистотою. Аж тепер побачили. Навіть та територія ,що біля санстанції завжди була загаджена
Відповісти
То нехай і потопає якщо ви там усі йолопи
Відповісти
Геть придурки ,чи як ?,навіть свиня шукає чисте місце в хліві ,а тут люди гірше свиней .
Відповісти
Це проблема не тільки Горохова,а кожного міста та села,огляніться навколо,не люди а бидло,ситуацію в країні чесно заслужили
Відповісти
Останні новини
Б’ють на сполох: Горохів потопає у смітті
11 листопад, 2016, 13:49