Ганьба і свинство, - Гузь про ремонт дороги у Володимирі

Ганьба і свинство, - Гузь про ремонт дороги у Володимирі
Нардеп Ігор Гузь через скандал навколо із ремонтом вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському назвав «пройдохами» фірму «Аміла», яку пов’язують із депутатом облради Романом Микитюком.

Про це повідомляє Буг.

Гузь завітав на сесію Володимир-Волинської міської ради.

«Тепер по вулиці Ковельській. Я був причетний до виділення коштів на її ремонт. Я виїхав на об’єкт і побачив, що це ганьба і свинство. Що я зробив? Я набрав Микитюка (депутата облради Романа Микитюка) і сказав приїдь, ми тобі покажемо, пройдемось з тобою і так далі. Він приїхав, ми пройшлись і він сказав, що все зробить ідеально і дорога буде триматись 7 років. Пройшло 5 днів, понаробили, зробили гірше, зняли шар… Я кажу всім: «Аміла» – це пройдохи і нехай подають на мене в суд. Мені прикро, що така ситуація є», – зазначив нардеп у виступі під час сесії міськради.

Далі політик додав, що подав звернення на ім’я генпрокурора стосовно неякісних робіт підрядною організацією «Аміла» та неправильне використання коштів. Він пообіцяв проінформувати громадкість про відповідь. Також, Гузь запросив керівників та депутатів подавати свої пропозиції на наступний рік, для того щоб ефективніше розподіляти кошти, котрі надходять як державна субвенція.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ганьба і свинство, - Гузь про ремонт дороги у Володимирі
11 листопад, 2016, 15:27